Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.06.2022 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Fotbalul mic arată mai bine

Fotbalul mic arată mai bine

S-au încheiat competițiile în fotbalul mic dâmbovițean, acesta fiind primul sezon complet disputat sub comanda lui Ciprian Prisăcaru, președintele Asociației Județene de Fotbal. A mai rămas de disputat returul barajului de promovare în Liga a 3-a, dintre Roberto Ziduri și Dunărea Turris Turnu Măgurele. Mai sunt de jucat și ultimele meciuri din turneul în trei pentru evitarea retrogradării din Liga a 5-a. Putem spune că lucrurile au arătat mai bine în stagiunea 2021-2022, sub actuala conducere, decât ultimele sezoane în care AJF-ul a fost condus de Emil Tudor.

Sigur, mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar s-a văzut un progres important, evidențiat și de reprezentanții membrilor afiliați. Chiar dacă au mai existat mici incidente, acestea nu se compară cu ceea ce se petrecea în fotbalul mic dâmbovițean cu ani în urmă. Cei care au greșit s-au văzut nevoiți să plătească, iar actuala conducere nu a făcut vreun compromis, indiferent de numele jucătorului implicat sau al echipei care nu a respectat regulamentul. Acest lucru nu face altceva decât să crească nivelul competiției.

Pentru a progresa este nevoie ca toți membrii implicați să respecte regulamentul, fie că sunt de acord sau nu cu acesta. A fost apreciată și implicarea Asociației Județene de Fotbal în premierea câștigătoarelor competițiilor, echipele nefiind obișnuite  cu astfel de momente pe vremea fostei conduceri. Nivelul a crescut la capitolul imagine și comunicare, iar AJF-ul dâmbovițean beneficiază de una dintre cele mai atractive pagini de Facebook, cea mai importantă rețea de socializare din vremurile actuale.

Fotbalul mic dâmbovițean a început să arate mai bine, dar ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă doar un mic pas în construirea unor competiții de elită, care să crească nivelul sportului rege din județul nostru. Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, dar mai ales membrii afiliați, trebuie să muncească în continuare, pentru a putea să readucă fotbalul județean la un nivel înalt, pentru a duce mai multe echipe în Liga a 3-a și pentru a ajuta tinerii fotbaliști să crească într-un mediu propice performanței. Lucrurile s-au mișcat în direcția potrivită, până în acest moment, dar este nevoie de mai mult, pentru a ajunge acolo unde merităm.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Să retractez? Niciodată!
România, pe locul 7 la Europeanul U18
Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean
Întreceri de radio orientare pentru CSM Târgoviște
Situație încordată la Chindia
S-a stabilit calendarul la Liga a 4-a
Adversar prahovean pentru Flacăra Moreni
Ce pasiuni avea antrenorul Chindiei
Ghergu, atac la finanțatori
Eșec împotriva campioanei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski are fi un înțelept...

... l-ar lovi pe sangvinarul țar Vladimir Putin drept în moalele capului, punându-l într-o situație cu efect de clinci, de fapt, în fața unui, așa cum este numit în diplomație, „fait accompli”. Asta dacă, nu mai zic, ar fi și un patriot autentic ucrainean, dublat de un abil vizionar în de-ale geopoliticii, asumându-și riscul de a fi huiduit de ai săi, bineînțeles... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale