Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.05.2023 00:11

Liga a 3-a. Flacăra Moreni - CS Tunari 1-2 (0-2)


A A

Flacăra termină sezonul pe podium

Flacăra termină sezonul pe podium

* Morenarii termină stagiunea pe locul 3, cu 36 de puncte, cea mai bună clasare de la revenirea într-un eșalon național

 

În ultimul meci al stagiunii 2022-2023, Flacăra Moreni a primit vizita liderului Seriei C4, CS Tunari. În precedenta înfruntare, dintre cele două formații de pe terenul echipei pregătite de Gabi Paraschiv, echipa morenară a avut câștig de cauză. Flacăra era îndreptățită să spere la un nou rezultat pozitiv în fața formației care are mari șanse să promoveze în eșalonul secund la finalul acestui sezon. Meciul a fost unul frumos, însă cea care s-a impus a fost echipa din Tunari. Flacăra termină stagiunea pe locul 3, cu 36 de puncte, cea mai bună clasare a morenarilor de la revenirea într-un eșalon național.

Flacăra cu ocaziile, Tunari cu golurile

Flacăra a început meciul în atac, însă Drăgan (2) și Niculăescu (8) nu l-au putut învinge pe Devenish. După o perioadă în care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, morenarii au revenit în atac, dar portarul echipei oaspete a reușit să-i blocheze pe Matei (25) și Niculăescu (30). Deși nimic nu anunța acest lucru, CS Tunari a deschis scorul prin Herea, cu un șut din afara careului (38), pentru ca mai apoi Lambru să majoreze diferența (44).

Niculăescu a redus din diferență

Morenarii au încercat să revină după pauză, dar lovitura de cap a lui Niculăescu a fost respinsă de Devenish (63), care mai apoi l-a blocat și pe Vîrtej (64). Flacăra a intrat în joc după reușita lui Niculăescu (68), însă a fost prea puțin, pentru a obține măcar un punct din meciul cu CS Tunari. Oaspeții au avut ultima ocazie importantă a meciului, dar Ștefan a intervenit bine la șutul lui Barbu (72). Flacăra a pierdut ultimul joc al sezonului, 1-2 cu CS Tunari, dar clasarea finală este mult superioară condițiilor în care și-au desfășurat activitatea elevii lui Paraschiv.

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra-Moreni. Au marcat: Niculăescu (68) / Herea (38), Lambru (44). Cartonașe galbene: Ristea (9), Drăgan (14), Niță (49), Oaie (77) / Coman (14), Avadanei (90+2). Au arbitrat: Adelin Pavel (Oșica de Jos), Victor Făinaru (Giurgiu) și Mihai Bălțatu (Buftea). Observatori FRF: Eduard Dumitrescu (Pitești) și Cristinel Damian (Slănic).

Flacăra: Ștefan - C. Niță (66 Oaie), Matei, Ristea (46 Băltăreț), Cernea - Negrea, Vîrtej, Drăgan (86 Neacșu) - Oancea (86 Predescu), Niculăescu, Prundaru (46 Iliescu). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Tunari:  Devenish - Coman, Oșca (65 Oșca), Pîrvu, Avadanei - Novac, Plumbuitu (46 A. Niță), Badea - Herea (65 Barbu), Lambru (65 Zătreanu), Mihai (78 Mitrică). Antrenor: Gabriel Manu.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale