Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Flacăra, departe de prestațiile din sezonul trecut

Flacăra, departe de prestațiile din sezonul trecut

Flacăra Moreni a făcut o figură frumoasă în ediția precedentă de Liga a 3-a, când a fost prezentă în play-off și a încheiat sezonul pe locul 3. Aceasta a fost cea mai bună clasare a formației pregătite de Gabriel Paraschiv de la revenirea în eșalonul de bronz al fotbalului românesc. Așteptările de la formația morenară erau mari în acest sezon, însă lucrurile nu arată deloc bine pentru Flacăra.

În pauza competițională, Flacăra a pierdut trei jucători de bază din sezonul trecut, pe Bogdan Ștefan, Eugen Matei și Viorel Vîrtej, lucru care a avut un impact negativ în evoluțiile echipei care a sărbătorit anul trecut o sută de ani de existență. Gabi Paraschiv s-a confruntat în fiecare pauză competițională cu aceeași problemă. În momentul în care a reușit să formeze o echipă puternică din punct de vedere sportiv, din cauza condițiilor existente la clubului morenar, jucători de bază au hotărât să o părăsească pe Flacăra.

O muncă de Sisif, în care preocuparea este să se formeze o echipă competitivă, lucru care nu îți permite să ai aspirații prea mari, ținând cont de faptul că pierzi la capitolul omogenitate. În primele patru etape din această stagiune, morenarii au obținut doar 3 puncte, în deplasarea de la Plopeni. În rest, înfrângeri dureroase cu Pucioasa, Blejoi și Dunărea Giurgiu, la capătul unor jocuri în care formația morenară a arătat prea puțin pentru a spera să obțină puncte.

Există și elemente în jocul formației pregătite de Gabi Paraschiv care oferă speranțe pentru viitor, dar în prezent este nevoie de puncte. Flacăra este departe de prestațiile din sezonul trecut, iar problemele sunt mult mai adânci decât par la prima vedere. Dacă se va continua pe aceeași linie, echipa morenară va avea viață grea în această stagiune. Gabi Paraschiv și elevii săi au nevoie de susținere constantă, nu doar în perioadele electorale.

Vorbele nu ajută la nimic, ci doar faptele, iar aceasta este una dintre cauzele pentru care Flacăra a ajuns în această situație. Sunt vremuri grele la Moreni, poate cele mai grele din ultimii ani, dar eu sunt de părere că Gabi Paraschiv și jucătorii săi vor putea scoate echipa din această situație neplăcută, însă la un club de fotbal este nevoie de mai mult decât un antrenor inimos și un grup de jucători dispuși să muncească.

 


Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia, o nouă victorie la U19
Victoria trebuia bifată
Final de an la Liga a 6-a
Chindia a căzut pe locul 3
Cristi Cherchez a obținut Licența C-UEFA
Succes fără emoții
Debut frumos pentru Diego
Se sparge gheața la Moreni
Victorie categorică
Mihai Țiplic, un târgoviștean, campion mondial la padbol


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale