Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.09.2021 00:12

Liga a 3-a. Flacăra Moreni - CS Tunari 0-3 (0-0)


A A

Flacăra a cedat după pauză

Flacăra a cedat după pauză

* Morenarii au reușit o partidă bună, până în momentul eliminării lui Neacșu. După acel moment, oaspeții au reușit să deschidă scorul, iar Flacăra nu a avut puterea să revină.

* Oaspeții au deschis scorul prin Ionică, cel care a punctat dintr-o lovitură liberă, fază la care Pandalache ar fi putut să facă mai multe, dacă era mai hotărât

* Flacăra nu a reușit să marcheze, dar a mai făcut-o echipa din Tunari, care s-a desprins în urma reușitei lui Milea, din lovitură liberă, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut la colțul scurt

* Scorul final, 0-3, a fost stabilit de Dane, care a marcat cu un șut frumos de la distanță, bară-gol

 

Flacăra Moreni are parte de un început complicat de sezon, în care a reușit să obțină o singură victorie, chiar în prima etapă, cu FC Argeș 2. La finalul săptămânii trecute, pe teren propriu, în cadrul etapei cu numărul 5, echipa pregătită de Gabi Paraschiv a întâlnit pe CS Tunari, formație care luptă pentru promovarea în liga secundă. Morenarii au reușit o partidă bună, până în momentul eliminării lui Neacșu. După acel moment, oaspeții au reușit să deschidă scorul, iar Flacăra nu a avut puterea să revină și să scoată vreun punct din meciul cu echipa din Ilfov.

Au rezistat în prima repriză

Meciul a început cu echipa oaspete în atac, dar lovitura de cap a lui Danciu a trecut pe lângă (2), iar Adăscăliței a trimis peste poarta lui Pandalache (6). Flacăra a oferit replica prin Niculăescu, însă șutul acestuia a fost reținut de Isvoranu (18). CS Tunari a revenit în atac, iar mingea expediată de Oșca, din banda stângă, a lovit bara (20), apoi Milea a trimis puțin pe lângă din interiorul careului (25). Oaspeții au continuat să atace, însă Pandalache a intervenit bine la șutul lui Ion (40), dar și la încercarea lui Milea (42). Ultima ocazie a primei părți a aparținut morenarilor, însă Drăgan a șutat peste poartă, din marginea careului (44).

Fazele fixe au făcut diferența

Repriza secundă a avut un scenariu asemănător cu prima, iar echipa din Tunari a fost periculoasă, încă din startul celui de-al doilea mitan. Adăscăliței a șutat din marginea careului, Pandalache nu a reușit să prindă mingea, iar aceasta a lovit bara transversală, fiind reținută într-un final de portarul morenar (48). Oșca a urcat bine în atac și a șutat din marginea careului, însă șutul acestuia nu a prins cadrul porții (59). Oaspeții au deschis scorul, într-un final, prin Ionică, cel care a punctat dintr-o lovitură liberă, fază la care Pandalache ar fi putut să facă mai multe, dacă era mai hotărât (63). Morenarii s-au trezit după acest gol și au încercat să revină în meci, însă șuturile lui Vîrtej nu au prins cadrul porții (67, 73), iar lovitura de cap a lui Iască a fost reținută de Isvoranu (79). Flacăra nu a reușit să marcheze, dar a făcut-o echipa din Tunari, care s-a desprins în urma reușitei lui Milea, din lovitură liberă, cel care l-a învins pe Pandalache cu un șut la colțul scurt (84). Scorul final, 0-3, a fost stabilit de Dane, care a marcat cu un șut frumos de la distanță, bară-gol (86).

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra - Moreni. Au marcat: Cosmin Ionică (64), Răzvan Milea (84), Alexandru Dane (86). Cartonașe galbene: Nicolae (17), Niculăescu (55), Vîrtej (66), Oaie (82) / Acasandrei (29), Danciu (55), Mihai (80). Cartonaș roșu: Neacșu (58). Au arbitrat: Robert Ciorbea (Sanpetru) - Andrei Pavel Cojocaru (Brașov) și Marian Tunsoiu (Sinca Nouă). Observatori FRF: Lorant Veress (Sfântu Gheorghe) și Bogdan Gheorghe Lie (Făgăraș).

Flacăra: Pandalache - Niță, E. Matei (46 Iliescu), Oaie – Călin (81 Ilie), Neacșu, Nicolae (46 Oancea), Vîrtej, R. Matei - Niculăescu, Drăgan (60 Negrea). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Tunari:  Isvoranu - Gheorghe, Tudose, Acasandrei (46 Novacek), Oșca - Oancă, Adăscăliței (52 Dane), Danciu (73 Mihai), Ion (73 Andone) - Milea, Stoian (52 Ionică). Antrenor: Ștefan Odoroabă.

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale