Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.08.2022 00:13

Cinematograful Independența Târgoviște găzduiește, în perioada 5 august- 4 septembrie 2022,


A A

Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”

Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”

Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Municipal Tony Bulandra - Târgoviște organizează evenimentul Galeria de Artă Târgoviște – TANDEM CROMATIC IV – TÂRGOVIȘTE , expoziție ce poate fi vizitată începând de vineri, 05 august 2022, până duminică, 04 septembrie 2022. Vernisajul Expoziției a avut loc vineri, 5 august, în prezența celor doi artiști plastici Diana Matias Popovici și Rafael Francisc Matias, în foaierul Cinematografului Independența.

Artiștii plastici, soț și soție, au venit la Târgoviște împreună cu cei doi copii, doi pitici frumoși cu ochii albaștri, care au adus un plus de culoare și frumos expoziției de artă a părinților. Un public numeros a participat la vernisajul tinerilor artiști de la Timișoara, iar doamnele, prezente în număr foarte mare, au admirat exponatele care străjuiesc pereții Galeriei de Artă din Foaierul Cinematografului Independența.

Artistul plastic Rafael Francisc Matias expune pentru a doua oară la Târgoviște și s-a arătat încântat de oraș, de organizatori, dar în mod special de publicul numeros iubitor de artă din fosta cetate de scaun a Țării Românești. ,,Tema centrală ce caracterizează pictura noastră o reprezintă cifra trei, trilogia existenței: nașterea, viața, moartea. Sper ca lucrările noastre să vă bucure și să vă încânte și ochii și sufletul, să vă ofere o stare de bine pentru că la urma urmei, pictura este o stare de spirit și asta încercăm noi să oferim oamenilor, energie și bucurie’’, a transmis artistul plastic Rafael Francisc Matias iubitorilor de artă din municipiul Târgoviște.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Ce efecte ar putea avea premiile pentru elevii olimpici și profesorii lor
"Vârfuri, Pagini de istorie. File de monografie"
Elevii nu mai pot fi exmatriculați!
„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”
Pescuirea minunată
Infrastructură sportivă și educațională în dezvoltare la Raciu
Inspectorul școlar general, despre bursele de studii la clasa a V-a
Răvășitul oilor, la mare căutare și în acest an
Răvășitul oilor, „unul dintre festivalurile emblemă ale județului Dâmbovița”!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale