Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.09.2021 00:08

În Dâmbovița,


A A

Explozie de cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore

Nou record de infectări de COVID-19  în ultimele trei luni! La ultima raportate a cazurilor de infectări cu noul coronavirus, județul Dâmbovița a înregistrat 43 de infectări, cel mai mare număr din ultimele trei luni. Astfel,  primele lovituri ale valului patru încep să fie din ce în ce mai evidente, iar specialiștii spun că în perioada următoare, cazurile vor crește și mai mult. De asemenea, situația în țară este tot mai alarmantă.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.079 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (COVID-19), acestea fiind cazuri noi care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În ceea ce privește indicele de infectare la mie pe localități, județul Dâmbovița rămâne în continuare cu două comune în scenariul Galben.

Acestea sunt Moroeni - 1.78 și Dărmănești – 1.50. Situația la data de 08.09.2021, din județul Dâmbovița, este următoarea:  Persoane testate de la începutul pandemiei: 63.809; Persoane confirmate cu COVID-19: 22.931 (43 cazuri astăzi); Persoane vindecate, în total: 21.883; Persoane decedate de la debutul pandemiei: 838; Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1.128; Persoane aflate în carantină instituționalizată: 1; Persoane aflate în izolare la domiciliu: 148;  Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 43 dintre care 5 persoane la ATI.; Incidența înregistrată în ultimele 14 zile, la nivel județean: 0,36.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Beneficiarii de ajutor social, stimulați să intre pe piața muncii
Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie îndeamnă oamenii să se vaccineze
313 locuri de muncă disponibile
S-a stins din viață arhitectul Grigore Eftimescu
Controale anti-COVID-19 în carantină
CJAS Dâmbovița, buget suficient pentru asistența medicală
Sprijin pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Târgurile de toamnă, în vizorul jandarmilor
Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii
Biroul Avocatului Poporului din Ploiești a suspendat audiențele
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)

Și anii au trecut, cum Eminescu spus-a, „ca nouri lungi pe șesuri”, în scurgerea vremii, și „Crizantema de aur” iat-o ajunsă la cea de-a 54-a ediție. Și mulți dintre cei ce au urcat pe scena ei, fie la fosta Casă de Cultură a Târgoviștei, fie la Sala Sporturilor, ori, cele mai multe ediții, la Casa de Cultură a Sindicatelor, fie, de la un timp, la Teatrul „Tony Bulandra” de pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale