Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.03.2023 00:10

Meciuri frumoase la județ


A A

Etapă spectaculoasă la Liga a 5-a

Etapă spectaculoasă la Liga a 5-a

* Liderul Ocnița pierde al doilea meci din acest sezon în Seria Nord, eșec pe placul urmăritoarelor Raciu, Colibași, Comișani și Gheboaia

 

O etapă spectaculoasă în Seria Nord a Ligii a 5-a, cu jocuri echilibrate și câteva surprize. Liderul Ocnița pierde al doilea meci din acest sezon, eșec pe placul urmăritoarelor Raciu, Colibași, Comișani și Gheboaia. La fel de intens se joacă și pentru menținerea în Liga a 5-a, cu Vlădeni și Adânca reușind succese prețioase. Se muncește mult pentru fiecare punct, dovadă rezultatele înregistrate, cu scoruri strânse.

Rezultatele etapei: Voința Adânca – Viitorul Ocnița 4-3, Voința Săcueni – Sportul Vlădeni 3-4, Olimpicii Ulmi – Unirea Colibași 1-2, Vânătorul Rățoaia – AFC Raciu 0-1, Luceafărul Dărmănești – Știința Finta 1-0, Comunal Valea Lungă – Voința Tătărani 2-1, Victoria Comișani – ACS Gura Ocniței 3-1, Viitorul Gheboaia – Olimpia Mărcești 2-0. Comerțul Viișoara a stat.

Braniștea conduce în Sud

Braniștea, Urziceanca și Picior de Munte, echipele de pe podium, și-au respectat blazonul, prin victorii care le mențin în topul Seriei Sud. Chiar și Tărtășești mai speră la locurile ce pot aducea promovarea, chit că a cedat puncte importante în acest retur. Mergând spre jumătatea inferioară a ierarhiei, Corbii Mari și Poiana obțin victorii cu greutate, la fel și Răscăeți, care continuă să lupte pentru obiectivul impus. O etapă cu multe goluri, dar și ambiții.

Rezultatele etapei: Libertatea Urziceanca – Viitorul Tomșani 6-1, Viitorul Dobra – Dentaș Tărtășești 2-2, Unirea Cobia – Olimpia Picior de Munte 1-5, Spicul Jugureni – Flacăra Zăvoiu 2-1, Luceafărul Poiana – Dinamo Odaia Turcului 4-3, Sportul Mogoșani – Petrolul Răscăeți 1-3, Unirea Nucet – Săgeata Braniștea 0-2, Ravens Corbii Mari – Voința Vișina 3-1, Victoria Văcărești – Luceafărul Bolovani 4-0.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Străjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide în ultima etapă
Sportul Lucieni promovează în Liga a 5-a
Roberto Ziduri a câștigat Cupa României INATECH
Gura Șuții a primit trofeul de campioană județeană
Dâmbovițenii merită mai multă atenție
S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a
Luceafărul Târgoviște a dominat competițiile Juniorilor U9 și U10
Străjerii Răzvad, eliminare dramatică la Juniori U19Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale