Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.11.2022 00:13

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

E nevoie de liniște

E nevoie de liniște

După un început dezastruos de sezon, Chindia Târgoviște și-a revenit din punct de vedere sportiv după ce Toni Petrea a devenit antrenor principal. Formația dâmbovițeană a înregistrat o serie impresionantă de rezultate, care au îndepărtat-o de zona roșie a clasamentului, iar acest parcurs a făcut ca o parte a specialiștilor să spună că trupa lui Petrea are șanse chiar la un loc de play-off. Lucrurile păreau a merge în direcția potrivită, iar Chindia părea că, în sfârșit, intră pe o pantă ascendentă, care să le permită să scape de statutul de formație mică a primei ligi.

Iar dacă ne luăm după rezultatele înregistrate sub comanda lui Toni Petrea, putem spune că din punct de vedere sportiv s-a reușit acest lucru. Sezoane la rând, un motiv de mândrie al reprezentanților clubului a fost faptul că echipa târgovișteană nu a înregistrat probleme din punct de vedere financiar, un lucru tot mai rar întâlnit în fotbalul românesc.

În urmă cu mai bine de o săptămână, presa centrală a început să prezinte informații legate de restanțe salariale, lucru care i-ar nemulțumi pe elevii lui Toni Petrea. Chiar dacă Cristian Stan și Corneliu Ștefan au ieșit la înaintare cu mesaje menite să liniștească apele, suporterii își fac griji că această situație ar putea afecta parcursul echipei târgoviștene. Urmează un program infernal în campionat, pentru că până la finalul anului, Chindia trebuie să joace cu Universitatea Craiova, de două ori, CFR Cluj și FCSB.

Mai mult ca oricând, e nevoie de liniște în cadrul echipei târgoviștene. Ar fi păcat să se strice parcursul din ultima perioadă, din cauza unor probleme de natură financiară. Urmează patru partide foarte dificile, iar dacă în cadrul clubului nu există liniște din toate punctele de vedere, va fi foarte greu să se obțină puncte.

Chiar dacă nu a mai pierdut în campionat de șapte meciuri, Chindia nu își permite luxul să piardă prea multe puncte, pentru că clasamentul este strâns și orice rezultat negativ poate cântări foarte mult. Sper ca parcursul bun al formației târgoviștene să continue, iar dacă există probleme din punct de vedere financiar, să se rezolve cât mai repede.

 

 

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări importante la AFC Brezoaele
Victorie obținută cu inima
Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană
FC Pucioasa se întărește
Albu și Sacagiu merg la Voinești
O victorie cât Sfinxul din Bucegi
Chindia s-a impus într-o deplasare dificilă
Victorie clară la volei
Transferuri multe la Gura Șuții
Fotbalul dâmbovițean, în centrul atențieiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale