Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.06.2022 00:07

Liga a 3-a. Baraj. Dunărea Turris Turnu Măgurele – Roberto Ziduri 1-0 (0-0)


A A

Eșec în prelungiri, din penalty

Eșec în prelungiri, din penalty

* Roberto Ziduri și-a vândut scump pielea la Turnu Măgurele și a lăsat deschisă ușa promovării pentru retur

 

Considerat de ,,specialiști” cel mai dezechilibrat duel din barajul de promovare în Liga a 3-a, Dunărea Turris Turnu Măgurele – Roberto Ziduri a stat sub semnul echilibrului până în minutul 6 al prelungirilor. Cătălin Suciu a punctat atunci de la punctul cu var, în stânga lui Curiman, după ce arbitrul a indicat penalty, considerând că Verdeș a lovit mingea cu mâna în propriul careu. Un eșec frustrant și nemeritat pentru campioana județului Dâmbovița, care s-a apărat cu exactitate și a absorbit foarte bine presiunea gazdelor. Cotată ca mare, mare favorită, Cetatea, cum îi spun localnicii, a ajuns rar la poarta formației din Ziduri, fără să producă un pericol real. Dimpotrivă, Roberto a irosit o ocazie uriașă, într-un meci urmărit de 1.500 de oameni. Gusti Voinea a folosit sâmbătă o formulă de start alcătuită din Curiman – Dicu, Sandu, Pahonțu, Ionescu – Niță (Coman), Verdeș, Anghelina, Costea – Nedelea, Neicu (Tănase). Rezerve neutilizabile au fost Bicher – Budoiaș, Rășcanu, Chiriac și Mirescu.

Ziduri nu merita să piardă

Chiar dacă mulți o vedeau victimă sigură, echipa lui Gusti Voinea a demonstrat încă o dată că nu degeaba a câștigat eventul (cupă – campionat) la nivel județean, fără să cunoască înfrângerea. Cu un lot și un buget mult inferioare, Ziduri a lăsat o impresie puternică în Teleorman, unde s-a bătut de la egal cu un adversar care a crezut că barajul va fi doar o simplă defilare spre Liga a 3-a. Chiar dacă jucătorii dâmbovițeni au joburi, chiar dacă se antrenează doar o dată pe săptămână și chiar dacă au acuzat numeroase probleme medicale, și-au vândut scump pielea la Turnu Măgurele, lăsând deschisă ușa promovării. Sandu (Măcălae) a jucat cu infiltrații, Mirescu s-a accidentat înaintea meciului, Coman a intrat într-un picior, însă Roberto Ziduri nu este doar o simplă echipă, e o familie, e campioana județului Dâmbovița. În ciuda eșecului frustrant și, repet, nemeritat din manșa tur, gruparea finanțată de Dan Negriloaia are șansa ei la returul de sâmbătă, de la Odobești (ora 17.30). Va fi greu, poate foarte greu, dar nu imposibil. Se poate, băieți!

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale