Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2021 00:08

Performanță


A A

Dumitrașcu și Florea, în echipa etapei

Dumitrașcu și Florea, în echipa etapei

❚ Printre vedetele rundei de weekend la Liga 1 se numără și marcatorii Chindiei din meciul cu Hermannstadt, Denis Dumitrașcu și Daniel Florea, dar și dâmbovițeanul Octavian Popescu, de la FCSB ❚ „A marcat al patrulea gol în ediția curentă, toate reușitele fiind din afara careului mare, capitol la care este lider în Liga 1”, notează siteul Ligii Profesioniste de Fotbal ❚ „Vârful târgoviștenilor a marcat chiar de ziua lui. A fost a 20-a reușită a sa în principala competiție internă”, primește aprecieri și Gică Florea

 

C.M.


Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece, făcând publică echipa ideală a primei runde din play-off și play-out. Printre vedetele etapei se numără și marcatorii Chindiei din meciul cu Hermannstadt, Denis Dumitrașcu și Daniel Florea, dar și dâmbovițeanul Octavian Popescu, de la FCSB. PORTAR Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 27 de ani) - A ajuns la 551 de minute consecutive fără gol încasat. A strâns deja 96 de meciuri pe prima scenă în trei sezoane.

FUNDAȘI

Răzvan Popa (Politehnica Iași / 24 de ani) - O evoluție impecabilă! A fost ca un zid în fața atacurilor inițiate de piteșteni. Florin Ilie (UTA / 28 de ani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Devine o prezență tot mai desă în formula de start aliniată de Laszlo Balint. Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) - Din postura de căpitan, experimentatul fundaș al covăsnenilor și-a dirijat excelent defensiva, care a bifat un nou meci fără gol încasat.

MIJLOCAȘI

Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 31 de ani) - A contribuit la două dintre golurile ardelenilor. S-a aflat la meciul cu numărul 200 în Liga 1. Lukas Droppa (FC Voluntari / 31 de ani) - Mijlocașul ilfovenilor și-a trecut pentru a doua rundă la rând numele pe tabelă. Este un jucător care consumă multă energie pe durata unei partide. Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani) - A deschis drumul clujenilor spre a 20-a victorie din acest sezon cu un gol de generic, primul marcat din acțiune în ediția curentă. Denis Dumitrașcu (Chindia / 25 de ani) - A marcat al patrulea gol în ediția curentă, toate reușitele fiind din afara careului mare, capitol la care este lider în Liga 1.

ATACANȚI

Ioan Hora (UTA / 32 de ani) - A înscris pentru a 56-a oară în principala competiție internă, Viitorul fiind „victima“ lui preferată, golul marcat în acestă rundă fiind al șaselea reușit în duelurile cu dobrogenii. Daniel Florea (Chindia / 33 de ani) - Vârful târgoviștenilor a marcat chiar de ziua lui. A fost a 20-a reușită a sa în principala competiție internă. Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) - „Perla“ liderului a înscris cu o execuție prin care și-a pus în valoare calitățile tehnice deosebite. Este o mare speranță a fotbalului românesc.

ANTRENORUL ETAPEI

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani) - Și-a impus stilul de joc ofensiv, iar asta se vede și pe tabelă, 27 de goluri marcate în 2021, cele mai multe dintre toate competitoarele.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale