Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.10.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Dublă criză la Chindia

Dublă criză la Chindia

Da, subscriu și eu la situația dificilă prin care trece Chindia Târgoviște, atât din punct de vedere financiar-juridic, cât și evolutiv. Să dezbatem, pe rând, aceste două aspecte, fără văicăreală, incriminări și pesimism, ci cu bărbăție și realism. Presiunea pusă de unii jucători ai Chindiei, din sezonul trecut, pentru recuperarea unor sume, deloc neglijabile, are și... nu are motive întemeiate.

Ofer, două exemple: Popa și Dulca. Primul, a plecat în Coreea, într-un moment greu pentru echipă, o echipă pe care a ajutat-o să promoveze dar, care, i-a deschis poarta după fiecare evadare... nereușită, și nimeni nu-i întindea o mână de ajutor. Așa s-a întâmplat după episodul Dinamo (via Botoșani), dar și după cel din Asia. Apoi, a trebuit să treacă aproape o jumătate de an ca să marcheze un gol pentru echipa târgovișteană, după care a mai înscris câteva, insuficiente pentru salvarea de la retrogradare.

În meciul decisiv pentru supraviețuire, cel cu Voluntari, a făcut figurație! Deși a avut evoluții mediocre, criticate chiar la timpul lor de către noi, Daniel Popa, și-a putut, totuși, cumpăra o vilă de lux, într-un cartier nou, și nu credem că acest lucru se datorează doar banilor din Coreea, unde a evoluat puțin și slab. Probabil, cu timpul se va retrage tot la Târgoviște și, cine știe, poate chiar la Chindia.

Pentru ce face el acum, chiar dacă are dreptate, atunci – dacă va veni vremea aceea – ar trebui să nu i se mai deschidă poarta! Existau metode de eșalonare, de așteptare asigurată a datoriei, dar nu să forțezi AFC Chindia, alta decât cea vinovată, să-ți plătească urgent, prin termen limită datoria. Despre Dulca, marele îndrăgostit de fete, și mai puțin de fotbal, nici nu prea mai are rost să discutăm.

A venit de la Viitorul ca o speranță... anonimă și a plecat de la Târgoviște ca un posibil om de națională. Că Becali l-a ușuit repede, este tot o explicație a amorului. Pentru cât a crescut la Chindia, ar fi trebuit să-i dea el bani echipei. Și în cazul altor jucători... petiționari, lucrurile stau la fel. Situația este complicată, dar trebuie rezolvată fără depunctarea echipei.

(va urma)

 

 

Vasile NeaguComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia, o nouă victorie la U19
Victoria trebuia bifată
Final de an la Liga a 6-a
Chindia a căzut pe locul 3
Cristi Cherchez a obținut Licența C-UEFA
Succes fără emoții
Debut frumos pentru Diego
Se sparge gheața la Moreni
Victorie categorică
Mihai Țiplic, un târgoviștean, campion mondial la padbol


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale