Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.01.2023 00:12

La Raciu,


A A

Două noi investiții pentru 2023

Două noi investiții pentru 2023

În ultimii ani, comuna Raciu a cunoscut mai multe investiții importante,  pentru infrastructura rutieră, educațională, sanitară sau sportivă. Acum, la început de an, administrația publică locală are o listă plină cu noi obiective pe care le țintește pentru 2022. Printre acestea se numără alte două proiecte importante pentru comună. Potrivit primarului Vasile Grădinaru, sunt pregătite proiectele ce privesc amenajarea unui teren de fotbal în satul Raciu și extinderea rețelei electrice de distribuție în toată comuna. Edilul șef, Vasile Grădinaru a oferit detalii despre cele două investiții.

„Pregătim mai multe proiecte în acest an. Primele două dintre ele pentru care vom acționa sunt amenajarea unui teren de fotbal în satul Raciu, prin bugetul local. Vrem să oferim posibilitatea de a se organiza meciuri de fotbal acolo în campionatul județean. Nu în ultimul rând, vrem să le dăm șansa localnicilor să aibă un spațiu unde pot face mișcare. O să avem licitație pentru acest proiect și să sperăm că lucrurile se vor mișca repede. Totodată, vom avea și o extindere a rețelei electrice de distribuție în comuna noastră, pe strada principală, DJ 702 B, de la kilometrul 47 – 380, până la kilometrul 780. Acest proiect va fi realizat prin fonduri de la bugetul local” , a transmis primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

Grad de încasare ridicat al taxelor și impozitelor locale la Raciu în 2022

Autoritățile locale din comuna Raciu sunt mulțumite de gradul de încasare al taxelor și impozitelor înregistrat anul trecut. Aproximativ 90% dintre contribuabili au venit la ghișee să-și achite taxele obligatorii, iar primarul Vasile Grădinaru a transmis că în localitatea sa sunt cetățenii serioși, care înțeleg importanța de a-și achita la timp taxele și impozitele.

„Putem spune că avem un procent bun de încasare al taxelor locale pentru anul trecut. Aproximativ 90% dintre contribuabili au venit să-și achite taxele, acesta fiind și procentul în jurul căruia ne învârtim în fiecare an. Pe această cale, vrem să-i îndemnăm pe oameni să vină până pe 31 martie 2023 să-și achite taxele, astfel încât să beneficieze de acea bonificație de 10%” , a declarat primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale