Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.08.2022 00:18

După încheierea Recensământului Populației și Locuințelor,


A A

DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ

DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ

comunicat de presă

Pentru verificarea calității informațiilor înregistrate la recensământ, Institutul Național de Statistică organizează o cercetare postrecensământ în perioada 8 - 19 august 2022. Prin colectarea informațiilor în cadrul acestei cercetări, personalul RPL va compara răspunsurile primite la recenzarea propriu-zisă și recenzarea postrecensământ, determinând astfel frecvența și mărimea erorilor, înregistrările dublate și posibile neconcordanțe preliminare în cadrul procesului de validare a datelor.

Cercetarea postrecensământ cuprinde un eșantion de locuințe, iar colectarea informațiilor se realizează similar cu recenzarea propriu-zisă, prin intermediul a 21 de recenzori selectați, instruiți și legitimați de către Direcția Județeană de Statistică Dâmbovița, care se deplasează la locuințele selectate și înregistrează datele pe un terminal informatic (tabletă).

La nivelul județului Dâmbovița, cercetarea statistică se va desfășura în două sectoare, respectiv un sector din municipiul Târgoviște  și unul din localitatea Hulubești. Sectorul din municipiul Târgoviște cuprinde zona aferentă străzilor: Calea Câmpulung, Alexandru Vlahuță, Lt. Pârvan Popescu, Ana Ipătescu, Mihai Eminescu, Mr. Brezișeanu Eugen, Poet Grigore Alexandrescu, Revoluției, Seimeni și blocurile D1,D2,D3 și B1,B2 de pe Bulevardul Libertății, în timp ce în cazul comunei Hulubești  un sector din  satele Hulubești și Măgura, a informat Directorul executiv al DJS Dâmbovița, Elena Brezeanu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ritmul construcțiilor, când pe val, când în scădere!
Săptămâna europeană pentru securitate și sănătate în muncă
Salariați mai mulți, salarii mai mici!
Explozia prețurilor a dat peste cap Automecanica
Sancțiuni drastice pentru nerespectarea normelor de mediu
196 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Raciu are în obiectiv două mari investiții
Controverse pe chiriile din zona Pieței 1 Mai
350.000 de firme fantomă în România
Continuă demersurile pentru modernizarea Stațiunii Peștera-Padina


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Parfum de toamnă sportivă

Multe s-au schimbat în viață și în presă, însă bucuria weekend-urilor sportive a rămas nealterată. Pentru mine, și pentru mulți pasionați ai fenomenului, finalurile de săptămână aduc frumusețea întrecerilor fotbalistice, pasionante la orice nivel. Mă bucur să văd cum sportul rege reia legături de suflet în comunitățile rurale dâmbovițene. Un sentiment de apartenență locală, ale... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale