Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.10.2021 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Despre Voința Crevedia 2018

Despre Voința Crevedia 2018

S-a scris și s-a vorbit în ultimele zile despre echipele dâmbovițene care și-au exprimat intenția de a evolua în campionatele altor județe. Într-un final au rămas doar trei, după ce Știința Finta a ales să evolueze în competiția din Dâmbovița, iar Rapid Ibrianu și-a întrerupt activitatea la Prahova. Două dintre ele, Voința Crevedia 2019 și Voința Dârza, au achitat o taxă de transfer către AJF Dâmbovița, impusă prin Comitetul Executiv, în timp ce Voința Crevedia 2018 a încercat să o evite, transferând sediul clubului în județul Ilfov, unde și activează.

Subiectul este unul sensibil și, din păcate, nu avantajează clubul din Crevedia. Tema deschisă în presă nu face deloc bine unei structuri fotbalistice care își caută drumul către performanța sportivă, prin investiții, muncă și sacrificii. Citind regulamentele, nu prea văd cum un club cu domiciliul în Buftea și CIS de Ilfov se poate numi Crevedia, context în care echipa nu prea mai este una dâmbovițeană. Aceasta poate duce la confuzii în mediul public, dar și al finanțării din bani publici.

Chiar și așa, AJF Ilfov, această Transnistria a fotbalului a cam încălcat Art. 2 din ROAF prin afilierea Voinței Crevedia 2018. Amintesc că și DJST Dâmbovița a emis într-un mod șocant, ca să nu scriu altfel, un CIS pentru Știința Finta, care avea domiciului în Ploiești - Prahova, document anulat și îndreptat la sesizarea MTS. Mă repet, subiectul este unul sensibil și nu știu dacă se impunea expunerea lui în spațiul public.

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale