Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.05.2022 00:13

Comitetul Politic Executiv al PSD Dâmbovița a hotărât..


A A

Declanșarea alegerilor în toate organizațiile PSD din județ!

Declanșarea alegerilor în toate organizațiile PSD din județ!

*„Le-am spus și colegilor mei că nu mai avem mult timp până în 2024, iar Organizația PSD Dâmbovița și-a propus să câștige cel puțin același număr de primari pe care îl avem astăzi și un număr de cel puțin 20%  din localitățile unde nu avem primar”

 

PSD Dâmbovița intră în febra alegerilor în toate organizațiile din județ în vederea pregătirii alegerilor locale din anul 2024! Și cum nu mai este foarte mult până atunci,  pentru că doi ani trec foarte repede, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a sunat adunarea generală și a convocat, la sfârșitul săptămânii trecute, Comitetul Politic Executiv al Organizației PSD Dâmbovița unde s-a hotărât în unanimitate declanșarea acestei proceduri.

,,Am declanșat alegerile în toate localitățile unde nu avem primari în județul Dâmbovița, în perioada 7 iunie - 1 iulie 2022, deci în luna iunie 2022, vom avea alegeri în toate localitățile unde nu avem primari. Vom începe aceste alegeri cu orașul Găești, pe 7 iunie vom avea Conferință de alegeri în orașul Găești. În toate localitățile unde nu avem primari și organizăm aceste conferințe locale, în aceste localități PSD își va lansa și candidatul la funcția de primar pentru anul 2024.

A doua măsură pe care am stabilit-o este că până pe 15 iulie vom organiza, la nivelul județului Dâmbovița, Conferința Județeană a Organizației de Tineret. Avem o echipă care coordonează această activitate, care este condusă de Andrei Tudora, președintele Organizației TSD Târgoviște și consilier municipal la Târgoviște. Împreună cu colegii din fiecare zonă, primarii, parlamentarii și președinții de organizații merg în fiecare localitate și organizează alegeri la nivelul TSD. Deci pe 15 iulie vom organiza o Conferință Județeană a TSD Dâmbovița. În perioada 15 august-1 noiembrie vom organiza conferințe locale în toate localitățile unde avem primar.

Deci unde avem primari, până pe 1 noiembrie, vom organiza alegeri locale și bineînțeles că la aceste conferințe vom lansa candidatul de primar pentru anul 2024 pentru alaegerile locale, iar în luna noiembrie 2022 vom organiza Conferința Județeană a Organizației PSD Dâmbovița unde vom face alegeri pentru toate funcțiile de la președinte până la membru în Biroul Executiv al Organizației PSD Dâmbovița”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la conferința de presă de la partid de la sfârșit de  săptămână.

 

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale