Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.01.2022 00:34


A A

"Cum am ajuns la peste 100.000 de lei profit doar cu un mic bar." - Povestea lui Ion Dumitru din Tg. Jiu

 

 

Povestea lui Ion din Tg. Jiu este foarte asemănătoare cu a multor tineri din România. Și-a deschis o mică afacere care să îi susțină traiul zilnic lui și familiei sale. Doar că Ion și-a dori mai mult, așa că, aflând de Central Slots, ne-a contactat. Unul din consultanții noștri s-a întâlnit cu el și de atunci s-a legat o poveste de succes ce îi poate inspira pe mulți mici antreprenori care vor să își ducă afacerea la un nivel superior.

 

„Am deschis acest bar în urmă cu câțiva ani, iar veniturile, cum se întâmplă de cele mai multe ori, fluctuează mult, având perioade mai bune și perioade mai puțin bune. Pentru că îmi doream mai multă predictibilitate a situației financiare, am ales să îi contactez pe cei de la Central Slots, o companie implicată în afacerile cu aparate de tip slot-machine, păcănele. despre care știam de la niște amici, și să îmi ofer disponibilitatea cu privire la un parteneriat. Am fost sceptic inițial, deși mai auzisem și de la alte persoane că parteneriatul cu ei le-a salvat afacerea.

M-am întâlnit cu unul din consultații Central Slots, mi-a explicat ideea de business, care sunt responsabilitățile mele, care este implicarea lor și, bineînțeles, cum se împart banii. Ei au venit cu partea de administrare, cu echipamente și tot ce ține de logistică. Eu am pus la dispoziție spațiul, utilitățile și angajații. Ce cred că e important de menționat și ar trebui să știe cei interesați de acest tip de afacere este că întreaga responsabilitate juridică revine în sarcina celor de la Central Slots.

După un an, afacerea mea s-a stabilizat, iar profitul a fost de peste 100.000 de lei, asta fiind partea mea. Banii se împart în mod egal, după ce se achită taxele către stat. Decizia de a intra într-un parteneriat cu cei de la Central Slots cred că a fost cea mai bună decizie de business pe care am luat-o până acum. Dacă recomand și altora acest tip de afacere? Cu siguranță! Sper doar să nu îmi facă prea multă concurență! Glumesc! Recomand tuturor celor care au un bar, un restaurant, un magazin sau un simplu spațiu comercial și vor să își mărească cifra de afaceri, să îi contacteze pe cei de la Central Slots”.

 

Aceasta este povestea lui Ion Dumitru din Tg. Jiu, un tânăr antreprenor căruia parteneriatul cu Central Slots i-a stabilizat afacerea. Și tu îți poți crea propria poveste de succes intrând într-un parteneriat cu noi.

Trebuie doar să ne contactezi la numărul de telefon 0743.223.321, iar unul din consultanții noștri va veni cu o ofertă personalizată în funcție de tipul de business pe care îl deții. Fie că e bar, magazin, restaurant sau un simplu spațiu comercial, fie că se află în oraș sau în mediul rural, parteneriatul cu noi se poate face în orice situație. Noi venim cu tot ce este necesar, de la aparate, logistică, asistență de administrare și parte juridică, iar tu pui la dispoziție spațiul. Profitul obținut se împarte în mod egal.

 

Te-am convins și vrei să batem palma? Contactează-ne la numărul de telefon 0743.223.321 și hai să devenim parteneri!

Mai multe detalii poți găsi și pe site-ul nostru www.centralslots.ro

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Pașaport de vacanță” pentru copii
Extinderea rețelei electrice la Raciu
„Polițiștii vor relua protestele de stradă”
Ratele la credite se pot dubla până la sfârșitul anului!
Lucrările de extindere a primăriei au demarat
Proiect Smart City pentru modernizarea traficului din Târgoviște
Peste 700 de locuri de muncă vacante
„Impozitarea în plus, pentru că nu mai sunt bani la buget, e o greșeală capitală”
19 proiecte admise pentru finanțare nerambursabilă la CJD
Camera de Comerț Dâmbovița refuză participarea la Bursa Locurilor de Muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale