Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.01.2020 00:20

Vineri seara, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului,


A A

Corneliu Ștefan, al doilea candidat la președinția PSD Dâmbovița

Corneliu Ștefan, al doilea candidat la președinția PSD Dâmbovița

V. STANCIU

 


 

Fierbere mare în Organizația PSD Dâmbovița! Însoțit de o delegație numeroasă de parlamentari, primari și viceprimari, deputatul PSD de Dâmbovița Corneliu Ștefan a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute (vineri, 10 ianuarie) în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la sediul partidului, și tot la ceas de seară, că va candida la funcția de președinte al PSD Dâmbovița, la Conferința Extraordinară de Alegeri din data de 19 ianuarie 2020. Acesta o va înfrunta pe Rovana Plumb, președintele interimar al PSD Dâmbovița, care și-a anunțat candidatura cu două zile înaintea lui Corneliu Ștefan. Parlamentarii Titus Corlățean și Marian Țachianu, primarul și viceprimarul municipiului Târgoviștei, Cristian Stan și, respectiv, Cătălin Rădulescu, primarul municipiului Moreni – Dinu Constantin, viceprimarul de la Pucioasa, precum și Sache Neculaescu și un grup numeros de primari de comune au venit să susțină echipa lui Corneliu Ștefan care se va prezenta la Conferința Extraordinară de Alegeri din 19 ianuarie cu gândul de a câștiga. Din echipa lui Corneliu Ștefan va face parte Titus Corlățean, care va candida pentru funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița și Cristian Daniel Stan, care va candida pentru funcția de secretar general al PSD Dâmbovița. „După o largă consultare cu membrii de partid ai Organizației PSD Dâmbovița, cu colegii primari, cu parlamentarii, cu conducerea centrală a partidului, în seara aceasta am decis să-mi depun dosarul de candidatură pentru funcția de președinte al Organizației PSD Dâmbovița. Am alături de mine o parte din colegii mei care intră în această competiție internă pentru a restabili Organizația PSD Dâmbovița… Candidez la funcția de președinte al Organizației PSD Dâmbovița pentru a salva acest partid, pentru a salva această Organizație, pentru membri de partid care își doresc în anul 2020 să câștige alegerile locale și alegerile parlamentare. Proiectul nostru politic are în vedere scoaterea din izolare a acestei Organizații, recâștigarea încrederii membrilor noștri de partid și vrem să readucem Organizației PSD Dâmbovița ceea ce a început să-i lipsească în ultimul timp: unitate, spiritul de echipă și, nu în ultimul rând, încrederea în victorie. În ultimul an și jumătate în organizația noastră a dispărut unitatea, încrederea în victorie nu mai există și cred că astăzi este un moment foarte important pentru PSD Dâmbovița și pentru dâmbovițeni pentru că aducem în fața opiniei publice o echipă serioasă, o echipă puternică, o echipă capabilă să câștige alegerile locale și parlamentare din 2020, așa cum au fost învățați dâmbovițenii, Organizația PSD Dâmbovița să fie pe primul loc”, a declarat deputatul Corneliu Ștefan.

„În loc să ne concentrăm pe lupta cu adversarii politici, din afara partidului, a trebuit să ne concentrăm pe apărarea spatelui în propriul partid”

„Mă alătur cu toată inima acestei echipe pentru că eu consider că este un moment decisiv pentru această Organizație. Urmează două tipuri de alegeri esențiale, discutăm de alegerile locale și alegerile parlamentare, însă discutăm de asemenea de ultimele două tipuri de alegeri până în anul 2024. Eșichierul politico-administrativ va fi cel care va rezulta din aceste alegeri și cred că PSD Dâmbovița are nevoie de o echipă puternică și, mai ales, are nevoie de solidaritate. Acesta este lucrul care poate ne-a lipsit cel mai mult în această perioadă, pentru că în loc să ne concentrăm pe lupta cu adversarii politici, din afara partidului, a trebuit să ne concentrăm pe apărarea spatelui în propriul partid, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată la această Organizație. Vreau să subliniez că ceea ce facem noi acum este un an act de normalitate într-un partid în care există, iată, o competiție internă reală, clară, serioasă și am convingerea că la Conferința de Alegeri vom avea și câștig de cauză. Nu cred că locul PSD este cel care a fost ocupat la ultimele alegeri, și mă refer raportat la calitatea oamenilor, la numărul de primari și la soluțiile pe care le putem oferi dâmbovițenilor, la soluțiile pe care le putem oferi târgoviștenilor”, a punctat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

"Este o chestiune de normalitate de a oferi o alternativa la actuala formula de conducere"

„Vreau să mulțumesc domnului deputat Corneliu Ștefan, domnului secretar Cristian Stan, domnului deputat țachianu, tuturor colegelor, colegilor primari, viceprimari, consilieri județeni, consilieri locali, care reprezintă un nucleu din echipa mai largă de susținere a unui proiect pe care îl oferim membrilor de partid din PSD Dâmbovița în perspectiva alegerilor care vor fi organizate la Conferința Județeană Extraordinară în data de 19 ianuarie. Este un moment important care se întâmplă într-un moment dificil, din punct de vedere politic, pentru Partidul Social Democrat, atât la nivel național, după pierderea alegerilor și pierderea guvernării, dar și la nivel județean, pentru că s-a reușit „performanța”, după un ciclu foarte lung de victorie justificată prin fapte și prin oferta inclusiv la nivelul liderilor politici și administrativi pe care PSD i-a oferit în Dâmbovița în atâția ani, de a pierde alegerile sau de a obține un scor rușinos la alegerile europarlamentare. Într-o astfel de situație nu avem alternativă, este o chestiune de normalitate de a oferi o alternativă la actuala formulă de conducere și la proiectul foarte defectuos de conducere politică și organizațională pe care doamna Plumb și echipa domniei sale l-au asigurat. Vă sigur că noi nu am stat până acum deoparte, am muncit și acolo unde am muncit am obținut rezultate. Faptul că nu există tracțiune la nivelul conducerii Organizației, la vârf, faptul că lumea percepe anumite chestiuni de o manieră negativă, asta trebuie corectate. Ar fi foarte multe lucruri de spus, dar în general sunt anumite lucruri de spus public și altele pe care noi le discutăm între noi, în familie… Așa voi face și în seara asta și voi face parțial așa și la Conferința Județeană, acolo unde însă voi spune anumite lucruri care sunt absolut necesare. Este un moment dificil pe care noi putem să-l depășim. Avem tot ceea ce ne trebuie, avem o echipă de primari extrem de valoroși, de competitivi, oameni, bărbați și femei, care au făcut lucruri importante în comunitățile lor. Avem un număr de parlamentari, nu toți, fiecare își alege drumul, care și-au făcut datoria și avem o pierdere la nivelul echipei de parlamentari incorectă… Lucrurile se vor separa, apele se vor separa, este nevoie de oxigen, este nevoie de o nouă echipă, este nevoie de hotărâre și decizie de a câștiga aceste alegeri și putem să le câștigăm, mai ales că acest efort din PSD Dâmbovița este privit cu mare atenție de către conducerea națională a PSD, face parte dintrun efort de reconsolidare a PSD la nivel național, în condițiile în care vedem o gestiune dezastruoasă a Guvernului liberal condus de președintele Iohannis și adjunctul său, domnul Orban, cu lucruri impardonabile…”, a declarat senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale