Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2020 00:10

În ciuda condițiilor dificile


A A

Cornel Cornea și Georgiana Filip au obținut rezultate uriașe

Cornel Cornea și Georgiana Filip au obținut rezultate uriașe

❚ „Dacă noi am fi reușit să menținem sportivele, eram foarte departe, dar nici acum nu e târziu. Știm ce avem de făcut, dar cred că nu suntem destul de bine ajutați”, a spus Cornel Cornea ❚ „Dacă aș mai avea o viață, tot lupte aș face. De foarte multe ori am vrut să abandonez, dar vreau să rămân cu amintiri frumoase, avem toată viața înainte”, a transmis și Georgiana Filip


COSMIN SAVA

 


 

Județul nostru a fost bine reprezentat în sporturile individuale, iar rezultatele obținute depășesc cu mult ceea ce se oferă sportivilor, atât ca nivel al condițiilor de pregătire, cât și din punct de vedere financiar. Georgiana Filip și Cornel Cornea sunt nume importante în lupte, atât la nivel local, național, dar și internațional, rezultatele înregistrate de ei fiind cu adevărat impresionante. Cei doi au fost invitați la emisiunea Sport Show, pe Columna TV, unde au discutat despre greutățile pe care leau întâlnit în carieră, dar și despre planurile de viitor.

Cornea: „Drumurile noastre sunt deschise”

Cornel Cornea este poate cel mai important antrenor al județului nostru și își dorește ca în viitor lucrurile să fie mai bune, sportivii să aibă parte de condiții mai bune, pentru că, astfel, Târgoviștea va putea ajunge la următorul nivel în lupte. „Uneori activitatea noastră se desfășoară în condiții foarte grele. Atunci când Georgiana Filip se îndrepta dinspre juniorat spre seniori, la un turneu internațional din Franța, Clubul Sportiv Târgoviște a ieșit pe locul 1 și, după noi, era lotul României și Franța pe locul 3. Cu un an înainte, eu conduceam lotul din care făcea parte și Georgiana, erau multe sportive din Târgoviște, am terminat pe primul loc, America pe 2 și Franța pe 3, puțini știu aceste lucruri. Dacă noi am fi reușit să menținem sportivele, eram foarte departe, dar nici acum nu e târziu. Știm ce avem de făcut, dar cred că nu suntem destul de bine ajutați. Sunt în jur de 20 de medalii la Europene și Mondiale obținute cu fete din Târgoviște. Suntem pe un drum bun, mă bucur că am reușit să scoatem la suprafață rezultatele și ceea ce facem noi, cred că lucrurile se vor limpezi. Avem deschidere la Federația Română de Lupte, iar drumurile noastre sunt deschise, trebuie să ne organizăm pe plan local și să fim ajutați de autorități”, a transmis maestrul Cornea.

Filip: „Am vrut să abandonez”

Georgiana Filip a fost nevoită să muncească în condiții dificile, dar acest lucru nu a oprit-o să obțină rezultate importante. Chiar dacă a vrut de multe ori să renunțe, aceasta este mândră că a mers mai departe și își dorește să ofere un viitor mai bun sportivilor pe care îi antrenează. „Nu s-au găsit soluții să avem continuitate. Dacă nu reușeam să țin paralel școala și activitatea de sportiv, eu nu reușeam să supraviețuiesc până aici, mă lăsam. Am luat un post în CS Târgoviște, dar cu ce primeam ca sportiv, aș fi renunțat de mult. Nu vreau ca sportivii mei să pățească acest lucru, vreau să le ofer un trai mai bun. Eu nu aveam nici apă după antrenament, așa a fost ani de zile, dar eu sunt mândră că am reușit așa. Vreau să aibă continuitate și încredere că lucrurile s-au schimbat. Nu cred că cineva a vrut să fie așa în trecut, legile erau de așa natură să nu poți să primești mai mult, acum cred că se pot face foarte multe lucruri. Când un sportiv are contract și are liniște se pot obține mult mai multe rezultate. Mi-a plăcut de mică sportul, dar faptul că am venit la lupte a fost o întâmplare. Când am ajuns la sală mi s-a părut interesant, la început mi s-a părut amuzant, mi-a plăcut, am rămas acolo. Dacă aș mai avea o viață, tot lupte aș face. De foarte multe ori am vrut să abandonez, dar vreau să rămân cu amintiri frumoase, avem toată viața înainte. Cariera mea de sportiv a ajuns la final în acest an, îmi place activitatea de antrenor. Am avut oferte, la Steaua, la Dinamo, erau anumite bariere de care te loveai. Acum, dacă un sportiv vrea să plece la un alt club, lucrurile sunt mai lejere”, a spus Georgiana Filip.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale