Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.06.2022 00:12

Cu toate că proiectele au fost adoptate pe bandă rulantă,


A A

Contre politice la ședința CJ Dâmbovița

Contre politice la ședința CJ Dâmbovița

*Nici de data aceasta nu a lipsit schimbul de replici dintre consilierul județean PRO România, Ramona Mureșan și președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

A cam bătut vântul (de concedii de vară!!!)... la ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița de vineri, 24 iunie 2022, la care au participat doar 25 de consilieri județeni, din totalul de 35! Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat 21 de puncte, ultimele trei adăugate suplimentar, iar printre acestea aflându-se ,,acordarea unui sprijin finaniar pentru unitățile de cult în anul 2022’’, în valoare de 727.264,25 lei pentru realizarea unor lucrări de investiții, dar și ,,aprobarea instituirii unei restricții temporare de circulație pe podul situat pe drumul județean DJ 714, Glod (DN 71)- Sanatoriul Moroeni – Peștera, km 32+ 106, platoul Padina, punct Diana (Casa Justin)’’. Ședința a fost condusă de președintele CJD, Corneliu Ștefan, care i-a avut alături pe vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, iar Instituția Prefectului a fost reprezentată de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia.

Toate proiectele de hotărâre au fost aprobate pe bandă rulantă și cu unanimitate de voturi de consilierii județeni prezenți în sală. Chiar dacă votul ,,pentru’’ a mers ca și uns, nici ședința ordinară din luna iunie 2022 nu a fost lipsită de schimbul acid de replici dintre consilierul județean PRO România, Ramona Mureșan și președintele CJD, Corneliu Ștefan. De data aceasta, motivul neînțelegerii a fost ,,proiectul de hotărâre pentru revocarea Hotărârii CJD nr. 142/25.05.2021 privind aprobarea formei actualizate a Statutului Asociației Fotbal Club Chindia Târgoviște”.

Pentru că Judecătoria Târgoviște a respins cerea de înscriere a Asociației în Registrul asociațiilor și fundațiilor, menționând că în ceea ce privește constituirea asociației este aplicabilă legislația de la momentul dobândirii personalității juridice... reprezentanta PRO România Dâmbovița a găsit de cuviință că este momentul să-i reproșeze președintelui CJD, Corneliu Ștefan că ,,v-am recomandat într-o ședință trecută să contractați servicii juridice externalizate...’’.

Însă tonul ridicat al Ramonei Mureșan l-a determinat pe președintele CJD, Corneliu Ștefan să-i transmită acesteia ,,să folosească gura mare... la bară sau pe stradă, nu în plenul CJD... Faceți parte din avocații care se judecă cu Consiliul Județean’’, a declarat Corneliu Ștefan. Conflictul verbal a fost aplanat rapid și s-a revenit la ordinea de zi care a fost epuizată destul de repede.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale