Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.06.2021 00:09

Conform primarului Cristian Stan


A A

Continuă lucrările la stadionul Eugen Popescu

Continuă lucrările la stadionul Eugen Popescu

❚ „La tribuna nouă, s-au montat în teren 118 stâlpi și 105 grinzi, reprezentând aproximativ 75% din structură metalică a tribunei” ❚ „Noua nocturnă este finalizată, suprafața de joc este finalizată, inclusiv instalația pentru dezghețarea gazonului. Facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an”

 

C.M.


În ciuda vremii nefavorabile, lucrările continuă la stadionul Eugen Popescu, după cum a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. „Chiar dacă vremea nu a fost tocmai favorabilă în ultima perioadă, continuă intervențiile la stadionul Eugen Popescu. Ca și stadiu fizic, săptămâna viitoare vor fi finalizate gradenele la tribuna veche, cu excepția segmentului de deasupra intrărilor, precum și a zonei de lângă Poarta Vânătorilor, unde a fost nevoie de reconstruirea totală a gradenelor, zona deja finalizată reprezentând aproximativ 70% din total. La tribuna nouă, s-au montat în teren 118 stâlpi și 105 grinzi, reprezentând aproximativ 75% din structură metalică a tribunei. Noua nocturnă este finalizată, suprafața de joc este finalizată, inclusiv instalația pentru dezghețarea gazonului. Facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar și pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgoviște”. Chindia a reluat pregătirile la Aninoasa, după care va pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Brașov, unde va susține și o serie de meciuri de verificare.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia a cedat pe terenul campioanei
Doi medaliați la Naționalele de Tineret
Chindia nu arată deloc bine
Săndoi aștepta mai mult de la partida cu CFR Cluj
Mai mult respect pentru performanță!
Eșec pe terenul campioanei
Pe drumuri de munte
Multe lucruri de pus la punct
Săndoi, mulțumit de rezultatul cu Sepsi
Chechez a salvat-o pe Chindia
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția contranaturii...

... este pe cale să sară în aer. Căci, UDMR, gând la gând și mână-n mână, cu Budapesta, nu vrea, nem, nici în ruptul capului, să-și dea acordul cu desființarea SIIJ și pe legiferarea LGBTO și a nașterilor de către bărbați. Și, uite cum, vrând-nevrând, dar logic și obiectiv, n-am nimic împotriva acestei alianțe frățești udemeristo- budapestene care dă cu tifla-n nasul ăla obraznic al dictatorilor de la Bruxelles.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale