Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2022 00:13

În Dâmbovița,


A A

Continuă demersurile pentru modernizarea Stațiunii Peștera-Padina

Continuă demersurile pentru modernizarea Stațiunii Peștera-Padina

*Parlamentarul PSD, Radu Popa a spus că Peștera-Padina ar putea fi un adevărat motor de dezvoltare turistic și economic pentru județul Dâmbovița, dacă zona ar fi valorificată la potențialul ei maxim

 

Stațiunea Peștera-Padina, în continuare în atenția autorităților județene! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunța spre sfârșitul lunii trecute că a fost finalizat PUZ-ul pentru Stațiunea Peștera-Padina și în curând se va face și avizarea. Parlamentarul PSD, Radu Popa, a vorbit în cadrul unei intervenții ale sale despre acest subiect.

Acesta a spus că Peștera-Padina ar putea fi un adevărat motor de dezvoltare turistic și economic pentru județul Dâmbovița, dacă zona ar fi valorificată la potențialul ei maxim. Popa a mai transmis că a fost recent la Padina, cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, pentru o întâlnire de lucru, în care s-au discutat mai multe detalii tehnice, iar în curând, președintele CJD va face publice și rezultatele acestei întruniri.

„Am mai spus-o și în alte intervenții ale mele, o spun și acum,  zona montană poate să devină un motor de dezvoltare pentru județ. Dâmbovița beneficiază de acest colț de rai care este Padina-Peștera. Recent, am fost acolo cu președintele CJD, Corneliu Ștefan, a fost o întâlnire tehnică tot în vederea găsirii unor soluții pe fonduri europene pentru dezvoltarea județului și m-am bucurat că argumentele lui au câștigat în discuțiile cu mai mulți președinți de consilii județene și cu cei de la ADR Sud Muntenia. Urmează să anunțe Corneliu Ștefan rezultatele acestei întâlniri. Mă întrebam doar, de ce oare de 20 de ani, nu am găsit o firmă din Austria, pentru că Austria e recunoscută pentru minunile pe care le-a făcut în zona montană și să ne ajute și pe noi să găsim soluții tehnice prin care să dezvoltăm zona aceasta. Puteam să spunem doar atât, noi punem la dispoziție pământul, iar ei să vină cu firmele care vor să investească în România. 100% sunt firme din Austria, din Elveția, din Italia, din Franța, din zonele lor de munte care vor să vină în România”, a transmis Radu Popa, deputat PSD.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență
16 centre de asistență socială au primit fonduri nerambursabile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale