Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.06.2022 00:17

Sindicatul „Valahia” Târgoviște anunță că și-a atins obiectivul


A A

Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!

Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!

*„Greva este un exercițiu democratic și un mijloc prin care salariații stabilesc un cost corect al forței de muncă!”

 

Violeta Stanciu


 

Au protestat și au obținut ceea ce și-au dorit! După o grevă de avertisment, președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu a anunțat că s-a încheiat conflictul de muncă de la SC Municipal Construct SA. Sindicatul Valahia a semnat Contractul Colectiv de Muncă la nivelul acestei societăți în următoarele condiții: - începând cu luna iunie 2022 se vor acorda tichete de masă un valoare de 20 lei/zi; - începând cu luna iunie salariile vor creste cu 8,64 % iar în luna ianuarie 2023, salariile se vor indexa cu inflația în procent de 100%, inflație aferentă lunilor mai 2022 - noiembrie 2022;  - contract colectiv de muncă încheiat pentru o perioada de un an de zile;  - salariul minim la nivelul societății va fi de 3725 lei începând cu luna iunie 2022; - orele suplimentare se vor plăti cu spor de 100% în următoarele 30 de zile de la efectuarea lor; - subvenția pentru biletele de odihnă si tratament în valoare de 1450 lei/an; - prime de Vacanță, Paște și Crăciun în valoare de 500 lei/an ; - amenajare vestiare cu dușuri și toalete în decurs de un an de zile; - păstrarea celorlalte prevederi din vechiul CCM ( plăți compensatorii în caz de disponibilizare, concediu de odihnă între 20 și 30 de zile, functie de vechimea în muncă, zi liberă plătită pe 20 iulie de ziua gospodarului etc.).

,,Sindicatul Valahia mulțumește salariaților care au intrat în grevă de avertisment, cu respectarea prevederilor legale! Greva este un exercițiu democratic și un mijloc prin care salariații stabilesc un cost corect al forței de muncă! Conducerea Sindicatului Valahia își asumă rezultatul negocierii colective și apreciază efortul făcut de conducerea societății pentru ca salariații sa beneficieze de drepturile negociate începând cu luna iunie 2022!”, a precizat liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Parcare cu 115 locuri pe locația unui fost punct termic!
462 de locuri de muncă disponibile
DJS Dâmbovița, în cercetare statistică postrecensământ
Pregătiri pentru realizarea Topului Firmelor!
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Ajutoare de Urgență de la Guvern
Mici victorii sindicale la Automecanica
Pomicultura: an mai slab decât cel trecut
342 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Polițiștii își vor striga nemulțumirile în fața Ministerului de Finanțe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale