Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.08.2021 00:19

Editorial


A A

Coaliția contranaturii...

Coaliția contranaturii...

GEORGE COANDĂ


... este pe cale să sară în aer. Căci, UDMR, gând la gând și mână-n mână, cu Budapesta, nu vrea, nem, nici în ruptul capului, să-și dea acordul cu desființarea SIIJ și pe legiferarea LGBTO și a nașterilor de către bărbați. Și, uite cum, vrând-nevrând, dar logic și obiectiv, n-am nimic împotriva acestei alianțe frățești udemeristo- budapestene care dă cu tifla-n nasul ăla obraznic al dictatorilor de la Bruxelles. Și dacă din aceste pricini este să se spargă-n cioburi guvernarea asta bizară, cu atât mai bine pentru națiunea română. Până acum, de peste o jumătate de an, guvernul ăsta de strânsură și de conveniență absurdă n-a făcut nimic de doftă pentru reanimarea economico-socială a Românabsurdistanului, ba, dimpotrivă, programatic, deci, deliberat, ne împinge spre neant. Ca atare, a venit vremea ca acest neperformant “guvern al meu”, să-și ia tălpășița de la Palatul Victoria și să ne lase în durerea noastră că, poate, poporul ăsta va găsi determinarea, energia și înțelepciunea de a se salva prin sine însuși. Nu mă întrebați cum, nu sunt “Oracolul din Dămăroaia” care, vă mai amintiți, odinioară își dădea cu părerea despre viitorul destinului democratic al poporului român, făcând el niște premoniții șmecherești. Și n-a fost să fie ce a prezis pentru că – ăsta era tâlcul – nici nu trebuia ca poporul ăsta să învețe, pe bune, cu ce se mănâncă democrația. D-aia nu mă încumet să profețesc ca să nu mint. În fond, nimeni din “clasa politică” băștinașă și nici de prin occidentul euroatlantic n-a vrut asta. Românii trebuiau prostiți, păcăliți și jefuiți. Și, ce să vezi, românii nu mai vor să se lase păcăliți de neomarxiștii... progresiști și nu vor să fie legiferate aiurelile care să dea frâu liber exhibiționismului (a se citi, imoral) LGBTO și procreării împotriva legilor lui Dumnezeu. Ei, vedeți, asta îi face pe mulți români cu mintea-n întreagă, să fie la o vorbă (acțiune) cu UDMR și Viktor Orban. Doar pentru atât, în rest mai este de discutat!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale