Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.01.2023 00:10

SuperLiga. Petrolul Ploiești - Chindia Târgoviște 1-2 (1-0)


A A

Chindia, victorie spectaculoasă

Chindia, victorie spectaculoasă

* În acest moment, echipa lui Toni Petrea a ajuns la 25 de puncte și este la 5 lungimi distanță de primul loc direct retrogradabil

 

Chindia Târgoviște a obținut o victorie importantă la finalul săptămânii trecute. Lipsită de Toni Petrea, care nu a putut fi pe banca tehnică din cauza unei suspendări, echipa târgovișteană a câștigat trei puncte la capătul unui meci care s-a disputat pe un gazon extrem de rău, suprafața de joc fiind principalul inamic al ambelor formații. Chiar dacă a fost condusă la pauză, Chindia nu a cedat, iar introducerea lui Cooper s-a dovedit a fi mișcarea câștigătoare pentru echipa dâmbovițeană. În acest moment, echipa lui Toni Petrea a ajuns la 25 de puncte și este la cinci lungimi distanță de primul loc direct retrogradabil. În etapa următoare, Chindia întâlnește pe UTA Arad, echipa de pe locul 15.

Dinu a făcut penalty

Petrolul a început jocul în atac, însă Căbuz a intervenit bine la încercările lui Moldoveanu (1) și Dumitriu (13). Chindia a oferit replica prin Dani Popa, dar Leitner a intervenit bine la șutul atacantului dâmbovițean (17). Petrolul a revenit în atac, dar Irobiso nu a profitat de două oportunități bune (19, 23), însă formația prahoveană a reușit să deschidă scorul în cele din urmă. Cornel Dinu l-a faultat în careu pe Moldoveanu, iar Grozav a punctat fără emoții din penalty (27). Avantajul echipei din Ploiești ar fi putut fi mai mare, dar Căbuz a intervenit bine la șutul lui Borța (31).

Cooper, gol și pasă de gol

Formația gazdă a început mai bine și actul secund, însă Căbuz a reușit să rețină o minge respinsă greșit de Celea (51), pentru ca mai apoi, Matheus să trimită peste cu o lovitură de cap (55). Deși nimic nu anunța acest lucru, Chindia a reușit să restabilească egalitatea prin Cooper, care a punctat cu o lovitură de cap din centrarea foarte bună a lui Vorobjovas (70). Formația târgovișteană a forțat, iar golul câștigător a venit din gheata lui Popa, care a profitat de pasa foarte bună a lui Cooper și l-a învins pe Leitner (85). Căbuz a refuzat golul egalizator al gazdelor, reușind să intervină bine în prelungiri (90+2), iar la poarta cealaltă, Popadiuc nu l-a învins pe Leitner cu un șut bun (90+4), iar scorul final a rămas 2-1 pentru Chindia.

Caseta tehnică

Stadion: Ilie Oană-Ploiești. Au marcat: Grozav (27) / Cooper (70), Popa (85). Cartonașe galbene: Dumitriu (24), Achim (63) / Celea (5), Dinu (27). Au arbitrat: Viorel Fluieran, George Neacșu și Romică Bârdeș.

Petrolul: Leitner – Achim, Meijers, Mathaus Santos – Borta, Dumitriu (79 Seto), Purtic, Țicu – Moldoveanu (79 Budescu), Irobiso, Grozav. Antrenor: Nicolae Constantin.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dinu (46 Vorobjovas), Ioniță (76 Perianu) – Neguț, Dulca (76 Dumitrașcu), Akhmatov (46 Cooper) – Popa (88 Boldor), Popadiuc. Antrenor: Toni Petrea.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale