Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.06.2020 00:10

Liga I. Chindia Târgoviște - Poli Iași 0-2 (0-1)


A A

Chindia scoate formația lui Rednic din criză

Chindia scoate formația lui Rednic din criză

❚ Chiar dacă jocul formației lui Viorel Moldovan a arătat mai bine decât în partida cu Academica Clinceni, Chindia s-a văzut învinsă și a coborât pe locul 13 ❚ Trupa lui Viorel Moldovan a început bine jocul, având chiar prima ocazie a partidei, dar șutul lui Bic a fost respins de Rusu (9). Poli Iași nu a ratat și a deschis scorul la prima acțiune mai serioasă ❚ Partea a doua a fost mai ștearsă, dar tot trupa târgovișteană a avut prima șansă, prin Rață. După ce a pasat decisiv la primul gol, Cristea putea să-și treacă numele pe lista marcatorilor, dar a luftat într-o poziție ideală

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a întâlnit sâmbătă, la Ploiești, echipa care înaintea acestei etape ocupa ultimul loc din Liga I, după o serie de trei partide pierdute în campionat. Chiar dacă jocul formației lui Viorel Moldovan a arătat mai bine decât în partida cu Academica Clinceni, Chindia s-a văzut învinsă și a coborât pe locul 13, la egalitate de puncte cu Dinamo, dar echipa din capitală are două jocuri mai puțin. Perioada dificilă continuă pentru Chindia, care întâlnește în următoarea etapă cea mai în formă echipă din play-out, FC Voluntari.

O nouă greșeală în apărare

Trupa lui Viorel Moldovan a început bine jocul, având chiar prima ocazie a partidei, dar șutul lui Bic a fost respins de Rusu (9). Poli Iași nu a ratat și a deschis scorul la prima acțiune mai serioasă, când Luckassen a reluat de lângă Benga și Pițian, care nu s-au apărat deloc bine, după o centrare bună a lui Andrei Cristea (13). Deși Chindia a avut posesia, tot echipa lui Mircea Rednic a fost mai periculoasă, dar Aioani a scos bine șutul lui Horșia (32).

Chacana a risipit orice emoție

Partea a doua a fost mai ștearsă, dar tot trupa târgovișteană a avut prima șansă, prin Rață, al cărui șut din marginea careului a fost blocat (51). După ce a pasat decisiv la primul gol, Cristea putea să-și treacă numele pe lista marcatorilor, însă a luftat într-o poziție ideală (67). Experimentatul atacant s-a revanșat în finalul partidei, când a pasat excelent pentru Chacana, iar jucătorul lui Poli a punctat pentru 2-0, după ce l-a driblat pe Aioani (90). Pițian a avut ultima ocazie a meciului, dar a trimis peste poartă, cu o lovitură de cap (90+2).

Chindia Târgoviște - Politehnica Iași 0-2 (0-1)

Stadion: Ilie Oană-Ploiești. Au marcat: Luckassen (13), Chacana(90). Cartonașe galbene: Bic (74), Corbu (89) / Grădinaru (74), Rusu (83). Au arbitrat: Florin Chivulete - Mircea Grigoriu și Andrei Constantinescu. Chindia: Aioani - Corbu, Pițian, Benga, Martac – Rață (77 L. Mihai), Bic - Neguț, Dangubic (78 Barbu), Șerban (46 Berisha) – Ivancic (65 Dumitrașcu). Antrenor: Viorel Moldovan. Poli Iași: Rusu - Șerban, Frăsinescu, Klimavicius, Cabral (85 Omoh) – Horșia (65 Chacana), Breeveld, Passaglia, Grădinaru - A.Cristea, Luckassen (75 De Iriondo). Antrenor: Mircea Rednic.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 29.06.2020 14:20

Unde este patronul de la Regata.Catalin Mișu, cu previziunile lui pro Chindia. Spune acum iarnă ca in retur va fi echipă care va câștiga play- out-ul...Nu numai ca nu l- a câștigat, ci infirmă prin faptul că s- ar putea să termine pe ultimul loc. Lanterna roșie. Probabil s- a referit la acest lucru. Că ca termina campionatul ultima echipă...El la adus si pe Moldovan aici la echipa...Probabil că căzând ca nu i- a iesit previziune, la determinat să plece repede, să nu i se pună în cârcă tot...Halal de manageri...


Trimis de Anonim la 29.06.2020 13:57

Probabil ca daca obtineam un rezultat bun mai aveam o șansă, asa suntem 90 % retrogradati, să nu spunem 100 %. Păcat ca nu vom mai vedea fotbal pe noul stadion la nivel liga 1. Vom juca cu echipe de liga 2. Poate vom ajunge ca Panduri să ne luptăm să rămânem si in liga 2. Si acolo sunt echipe bune. Vezi ex: Chiamă, Călărași... Care au Retrogradata sezonul trecut...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale