Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.04.2021 00:25

Liga I. Chindia Târgoviște - FC Voluntari 1-0 (1-0)


A A

Chindia încă mai speră la play-off

Chindia încă mai speră la play-off

❚ Formația târgovișteană trebuie să câștige în ultima etapă, cu FC Argeș, și să aștepte un pas greșit din partea celor de la FC Botoșani sau Academica Clinceni ❚ Meciul a început cu formația târgovișteană în atac, însă lovitura de cap a lui Florea nu a prins spațiul porții apărate de Rîmniceanu. Chindia a punctat în cele din urmă prin Marco Dulca, cel care a marcat cu un șut plasat, pe pasa lui Paul Iacob ❚ FC Voluntari a încercat să intre în joc, dar a avut doar o ocazie până la pauză, prin Ricardinho, al cărui șut din afara careului a trecut pe lângă poarta lui Aioani ❚ Formația târgovișteană a avut ultima ocazie a meciului, însă Cherchez a trimis pe lângă poarta lui Rîmniceanu dintr-o poziție bună.

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște era obligată să câștige meciul cu FC Voluntari, din cadrul etapei cu numărul 29 a acestei stagiuni de Liga I, pentru a mai putea spera la play-off. Băieții lui Emil Săndoi s-au mobilizat, au făcut o partidă bună și au obținut trei puncte importante, care le oferă în continuare șanse la un loc printre cele mai bune șase echipe ale țării. Formația târgovișteană trebuie să câștige în ultima etapă, cu FC Argeș, și să aștepte un pas greșit din partea celor de la FC Botoșani sau Academica Clinceni.

Dulca a punctat decisiv

Meciul a început cu formația târgovi șteană în atac, însă lovitura de cap a lui Florea nu a prins spațiul porții apărate de Rîmniceanu (4). Chindia a punctat în cele din urmă prin Marco Dulca, cel care a marcat cu un șut plasat, pe pasa lui Paul Iacob (27). FC Voluntari a încercat să intre în joc, dar a avut doar o ocazie până la pauză, prin Ricardinho, al cărui șut din afara careului a trecut pe lângă poarta lui Aioani (37), iar Chindia a intrat cu avantaj la cabine. Chindia a știut să gestioneze avantajul Repriza secundă nu a oferit foarte multe evenimente interesante, pentru că formația târgovișteană a reușit să-i țină departe de poartă pe adversari, care nu au avut multe ocazii de a puncta. Tamaș a ratat cea mai mare oportunitate pentru oaspeți, atunci când a reluat peste poartă o minge ajunsă la el, după ce Aioani a apărat șutul lui Pesic (68). Chindia a avut o ocazie bună prin Diaz, însă lovitura acestuia de cap a fost blocată de un fundaș al echipei din Voluntari (89). Aioani a avut o nouă intervenție bună în prelungiri, când a apărat șutul lui Betancor (90+1). Formația târgovișteană a avut ultima ocazie a meciului, însă Cherchez a trimis pe lângă poarta lui Rîmniceanu, dintro poziție bună (90+5).

Caseta tehnică

Stadion: Gloria-Buzău. A marcat: Marco Dulca (27). Cartonașe galbene: Balaur (9), Garba (22), Angelov (32). Au arbitrat: Horațiu Feșnic - Valentin Avram și Alexandru Cerei. Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, C. Dinu (83 Fomba) – Neguț (90+2 Yameogo), Iacob, Dulca, Dumitrașcu – Rață (90+2 Cherchez), Florea (74 Diaz). Antrenor: Emil Săndoi. Voluntari: Rîmniceanu – Balaur (57 Pesic), Tamaș (74 Ilie), Satli – Costin, Gheorghe, Ricardinho, Mailat (57 Tavares / 90+2 Armaș), Briceag – Garba (57 Betancor), Angelov. Antrenor: Bogdan Andone.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale