Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.02.2020 12:19


A A

Cei mai importanți factori pentru buna funcționare a centralei termice

Cei mai importanți factori pentru buna funcționare a centralei termice

 

Dat fiind faptul că iarna încă este prezentă în viețile noastre și nu ne va părăsi prea curând, încălzirea locuinței rămâne în continuare pe lista noastră de priorități.

Printre cele mai utilizate surse de căldură din țara noastră se află centralele termice, despre care românii ar trebui să aibă cel puțin minimul de cunoștințe. Centralele termice sunt, în prezent, un segment mai mult decât reprezentativ în domeniul încălzirii.

În termeni simpli, centralele termice reprezintă echipamente care furnizează apă caldă și confort termic dintr-o singură sursă. Pentru că există o gamă largă de modele, diferențiate prin factori multipli precum combustibilul pe baza căruia funcționează, puterea de încălzire, eficiența energetică, trebuie să știm exact cum funcționează centrala pentru care am optat noi.

Ca orice alt lucru complex, centrala are nevoie de o întreținere corectă, pentru o bună funcționare corespunzătoare, la baza căreia stau mai mulți factori. Dacă vă doriți să știți cum puteți face ca centrala dumneavoastră să funcționeze fără probleme pe o perioadă îndelungată de timp, urmăriți recomandările acestui articol.

 

 

Montarea – primul lucru la care trebuie să fim atenți

Până la punerea în funcționare a centralei, a întreținerii acesteia și așa mai departe, există un prim-pas de care depinde acest întreg circuit. La ce ne referim? La montare, pasul care trebuie făcut înainte de toți ceilalți.

Trebuie să știm care sunt actele de care avem nevoie, ca ulterior să știm și pașii pe care trebuie să îi urmăm în acest proces, fiind unul de o importanță majoră. De ce? Montarea greșită a centralei va afecta buna funcționare a acesteia și mai grav decât atât, poate pune în pericol atât siguranța locuinței, cât și a dumneavoastră și a familiei. Din acest motiv, este un risc la care nu trebuie să vă expuneți.

Acest proces se realizează de către o firmă autorizată ISCIR, singurul organ competent în acest sens.

Întreținere corectă – un factor esențial

Electrocasnicele facilitează viața de zi cu zi, acest lucru este clar – motiv pentru care, ne dorim ca viața acestora să fie cât mai îndeungată și fără probleme de funcționare. Modul de funcționare al centralei termice este influențat de felul în care aceasta este întreținută.

Toate lucrările de mentenanță, verificare și service trebuie efectuate, fără doar și poate, de specialiști autorizați ISCIR – organul administrației centrale responsabil de asigurarea măsurilor de funcționare în deplină siguranță a echipamentelor precum și a instalațiilor sub presiune.

Revizii și verificări tehnice periodice – indispensabile

Verificată în timp util și întreținută cu ajutorul unei mentenanțe profesioniste, centrala termică va funcționa constant în parametrii optimi. Reviziile și verificările tehnice periodice sunt măsuri de siguranță pe care dumneavoastră le adoptați, tocmai pentru a evita situații neplăcute și probleme de funcționare.

Mai mult decât atât, acestea constituie o obligație legală. Acestea trebuie efectuate periodic, în funcție de recomandările specialiștilor și modul de funcționare, dar există și posibilitatea unor verificări suplimentare, acolo unde este cazul.

Ne dorim siguranță atât pentru noi, cât și pentru dumneavoastră. De aceea, vă recomandăm o echipă specialistă, autorizată ISCIR, care să vă ajute cu toate procesele menționate de noi. Este vorba despre echipa Termotemp, cu o experiență vastă pe piața instalațiilor.

Indiferent că aveți nevoie de o revizie, verificare, curățare sau eventuale reparații (în cazul unor situații neplăcute), specialiștii Termotemp se deplasează la domiciliul dumneavoastră!

În funcție de situația în care vă aflați, puteți opta fie pentru o revizie centrală termică Ilfov, fie pentru reparații centrale termice Ilfov.

Alegeți echipa Termotemp, experiența largă îi recomandă!

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale