Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.04.2021 00:16

Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Mihai Istrate, a vorbit despre..


A A

Ce s-a ales de "Programul Tomata"?

Ce s-a ales de

*„D-nul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, liberal de frunte, a spus că sunt prea mulți bani pentru cei care cultivă tomate, 3000 de euro, și ca să-i păcălească pe agricultori a desființat acest program și a înființat un program de minimis pentru legume în spații protejate, unde intră și alte legume nu numai tomata, dar a stabilit un plafon maxim de 2000 de euro”

 

Violeta Stanciu


Lovitură pentru cultivatorii de tomate din partea Guvernului Cîțu! Pe lângă faptul că „Programul Tomata” a fost desființat și transforamat în ,,Programul de minimis pentru legume în spații protejate” (care cuprinde mai multe legume, printre care și roșiile(, valoarea noului program, pe cap de cultivator, s-a redus considerabil în acest an. De la 3000 de euro, cât era fostul Program Tomata, noul program este de numai 2000 de euro/ cultivator. Problemele acestui sector de activitate au fost detaliate de vicepreședintele PSD Dâmbovița, Mihai Istrate, consilier județean PSD în cadrul unei recente conferințe de presă de la partid. „V-am vorbit într-o conferință de presă de anul trecut despre Programul Tomata. D-ul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, liberal de frunte, a spus că sunt prea mulți bani pentru cei care cultivă tomate, 3000 de euro, și ca să-i păcălească pe agricultori a desființat acest program și a înființat un program de minimis pentru legume în spații protejate, unde intră și alte legume nu numai tomata, dar a stabilit un plafon maxim de 2000 de euro. Știți că Programul Tomata era de 3000 de euro... Prea mulți bani, au stabilit la 2000 de euro. Și aici vreau să vă spun că pentru a putea începe depunera cererilor de înscrire în noul program, Guvernul trebuie să aprobe hotărârea privind schema de sprijin, dar ca Guvernul să aprobe această hotărâre ea trebuie să fie introdusă pe ordinea de zi. D-ul ministru al Agriculturii nu a fost în stare să introducă acest proiect pe ordinea de zi a Guvernului din care face parte. Probabil că singurul scop pe care îl are dumnealui este să fie ministru, nu vrea să se certe probabil nici cu șefii de partid, îi convine funcția de ministru și vă spun că este un adversar al agricultorilor din România”, a declarat Mihai Istrate, vicepreședintele PSD Dâmbovița, Mihai Istrate, consilier județean PSD Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Algoritmul politic păgubos la împărțirea ministerelor
"Dreptatea este și pentru PNL și pentru USR, nu doar pentru PSD"
"Bugetul localității Lungulețu a fost aprobat în mod ilegal"
Acuzații grave la adresa noului edil de la Lungulețu!
"D-ul ministru Năsui și d-ul ministru Drulă au altă agendă decât cea importantă pentru Dâmbovița"
"Altă Coaliție de guvernare nu cred că este posibilă în momentul de față"
Posibil investitor pentru COS Târgoviște?
România, campioană la împrumuturi în UE!
Tăierile de salarii din sistemul bugetar
Dezastrul în sistemul bugetar din RomâniaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine are ultimul cuvânt?

Cine se ocupă de comunicarea europeană la nivel instituțional? Oare cei de la Bruxelles sunt cei care decid în totalitate atunci când se iau măsuri la nivel european?

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale