Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.06.2015 23:57


A A

Ce fotograf nunta este potrivit pentru cel mai important eveniment din viața ta?


Nunta este cu siguranță unul din cele mai importante evenimente din viața unui om și trebuie păstrat în amintire cum se cuvine. Organizarea nunții implică și acest aspect important, cel al alegerii fotografului, persoana care va capta momentele nunții, ce mai târziu vor deveni amintiri prețioase într-un album. Venim în ajutor cu sfaturi despre cum să alegeți fotograful de nuntă potrivit pentru a vă face munca organizării mai ușoară și pentru un rezultat așa cum îl visați. Peste ani o să vă doriți să fi dat foarte mare importanță alegerii fotografului de nuntă, așa că puteți lua deciziile potrivite acum decât să regretați mai târziu.
Nunta nu este o vacanță sau o plimbare în parc, așa că nu vă lăsați pe mâna unui fotograf amator, sau a unui prieten care ”se pricepe”. Fotograful pe care îl veți alege trebuie să fie un fotograf cu experiență și cu o viziune amplă asupra tuturor aspectelor. Un fotograf amator poate veni cu echipament de ultimă oră, însa nu îl va ajuta așa cum ajută experiența care aduce cu sine și o perpectivă bogată. Asta, dacă doriți ca la final, albumul dumneavoastră de nuntă să fie cu adevarat un cufăr cu amintiri. Un fotograf nunta profesionist va ști să transpună în imagini trăirile și emoțiile oamenilor, și la o nuntă astfel de momente sunt din plin. Decizia despre cum vrei să fie fotografiile iți aparține. Trebuie să discuți cu fotograful despre așteptările tale. Un fotograf profesionist poate face instantanee frumoase dar și poze regizate. Stabilește dinainte aceste detalii. Asigură-te că fotograful se va implica și este dispus să comunice cu tine și să colaboreze pentru cele mai bune rezultate. Dacă cineva din apropiați este dispus să ajute, roagă-l să asiste fotograful pe parcursul nunții, astfel, ceea ce este esențial pentru tine va fi transmis de această persoană fotografului, fie ca e vorba de anumite persoane sau momente. Fotograful nu poate ști care sunt cei mai apropiați oameni ție sau ce momente îți dorești tu să fie captate cu orice preț, dar daca este deschis spre a comunica și colabora, dincolo de a face strict fotografii, atunci este alegerea potrivită și tu vei avea un album complet de fotografii care să redea de fiecare dată când este deschis emoția unui eveniment unic.
În concluzie, totul depinde de un fotograf talentat, profesionist și cu experiență, de felul în care comunicați și de flexibilitatea ambelor părți. Vă recomandăm să vă alegeți fotograful de nuntă după aceste criterii esențiale și nunta se va repeta de fiecare dată când veți deschide albumul de fotografii.
Bogdan crede că talentul și dedicarea sunt esențiale în munca sa, dar este deschis spre a schimba păreri si idei cu oamenii astfel încât experiența să fie bogată de ambele părți.
Alegeți un fotograf nunta potrivit și veți descoperi ceea ce fotografia făcuta cu profesionalism, talent și experiență, poate oferi!
Pentru mai multe informații despre fotografia de nuntă îl puteți contacta pe Bogdan Mitrică, fotograf profesionist și pasionat, cu experiență în fotografia de nuntă și nu numai pe Mitrica.com

Bogdan MitricaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

DN 71 a intrat oficial în licitație
Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Catren pentru Strada Sarbilor
Director sportiv in China
Stiluri in fotografia de nunta
Cum sa comunici cu fotograful de nunta
Servicii de curatenie in Depozite
Felicitări din depărtare!...
CU CARTILE PE FATA....
Ultras - un mod de viață


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale