Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.03.2021 00:21

Reacția liderului sindical ASIAA, Constantin Bucuroiu, la eșecul Alianței PNL – USR PLUS de salvare a combinatului târgoviștean!


A A

"Cazul COST arată că, în România, totul trebuie să meargă spre falimentare"


❚ „Nu era vorba numai de cei 1000 de oameni, care, întradevăr, este o mare pierdere pentru aceștia, dar este o mare pierdere pentru România pentru că pur și simplu am aruncat în aer metalurgia românească”, afirmă liderul sindical Constantin Bucuroiu

 

VIOLETA STANCIU

 


 

Extrem de mâhnit de faptul că ,,PNL nu a reușit să învingă USR” și să salveze COS Târgoviște de la dispariție, liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu ne-a declarat ieri că ,,metalurgia românească a fost aruncată practic în aer” și că până la ,,falimentul generalizat al României” nu mai este mult timp. ,,Îmi pare nespus de rău că aud un asemenea lucru... Eram convins că până la urmă PNL-ul învinge USR-ul și reușește să ducă la capăt ceea ce au promis. Să aud acum un asemenea lucru, că acest combinat nu va fi salvat, este dezarmant, dezamăgitor pentru că nu era vorba numai de cei 1000 de oameni, care, într-adevăr, este o mare pierdere pentru aceștia, dar este o mare pierdere pentru România pentru că pur și simplu am aruncat în aer metalurgia românească. Este o mare surpriză chestia asta pentru mine, negativă. Încă o dată se demonstrează faptul că, în România, totul trebuie să meargă spre falimentare, nu numai a COS Târgoviște, sau a industriei de apărare, sau a altui combinat, ci este vorba de falimentul generalizat al României”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale