Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.06.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Capul lui Ghergu vrea!

Capul lui Ghergu vrea!

Confirm! Președintele CJD, Corneliu Ștefan, mi-a transmis după finalele turneului de fotbal din cadrul Zilelor Județului Dâmbovița, desfășurate la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, că nu mai agreează prezența lui Marcel Ghergu la conducerea clubului Chindia. „Echipa a retrogradat, obiectivul nu a fost îndeplinit, cum să mai susțin varianta Ghergu ca președinte? Sincer, am crezut că demisionează. Eu, unul, nu-l mai vreau la Chindia”.

Acestea au fost cuvintele președintelui Corneliu Ștefan, reprezentantul unuia dintre asociații-finanțatori ai clubului târgoviștean… Recunosc că relațiile personale cu Marcel Ghergu sunt reci. Ne salutăm și atât! A evitat să răspundă apelurilor telefonice, în cadrul emisiunii pe care o moderez la o televiziune locală. E alegerea lui. Am văzut că are și susținători mediatici, e de înțeles, dar și contestatari agresivi, care propun inclusiv nume de înlocuitori.

Retrogradarea Chindiei l-a aruncat pe Marcel Ghergu cu capul de podea. Omul e groggy, lovit din multe direcții. Nici măcar nu mai are puterea să reacționeze. Îl mai apără, cu timiditate, cei foarte puțini care i-au rămas aproape. Și care pot rămâne pe dinafară… Marcel se agață de scaun, e un post ofertant, nu știu dacă mai găsește vreodată unul la fel în fotbalul românesc.

Însă, de el depind mulți din club. Iar alții speră să pătrundă sau să revină la Chindia, prin Ghergu. Un nou președinte e posibil să prefere alți colaboratori. Să înțelegeți de ce nu pleacă Marcel. Chit că, fiecare zi petrecută de el la Chindia a devenit un calvar. Sunt sute de voci, mii, care îi aduc jigniri. Unii au ajuns chiar să-l urască… Sunt jucători care și-au prelungit înțelegerile contractuale cu Chindia, și nu sunt puțini.

Vor mai veni și alții, odată cu noul antrenor și președinte. Revin la Marcel Ghergu, alături de care, profesional, am adunat multe momente, în cei 10 ani petrecuți de el la Chindia. Sunt singurul jurnalist local, care i-am acordat credit la instalarea ca președinte, mărturie stau articolele publicate și emisiunile realizate. Am fost convins că e mai bun ca Porumbacu. Și chiar a fost. Retrogradarea echipei i-a pus, însă, capac. E clar că va fi înlocuit. Și e normal.

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale