Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.06.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Capul lui Ghergu vrea!

Capul lui Ghergu vrea!

Confirm! Președintele CJD, Corneliu Ștefan, mi-a transmis după finalele turneului de fotbal din cadrul Zilelor Județului Dâmbovița, desfășurate la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, că nu mai agreează prezența lui Marcel Ghergu la conducerea clubului Chindia. „Echipa a retrogradat, obiectivul nu a fost îndeplinit, cum să mai susțin varianta Ghergu ca președinte? Sincer, am crezut că demisionează. Eu, unul, nu-l mai vreau la Chindia”.

Acestea au fost cuvintele președintelui Corneliu Ștefan, reprezentantul unuia dintre asociații-finanțatori ai clubului târgoviștean… Recunosc că relațiile personale cu Marcel Ghergu sunt reci. Ne salutăm și atât! A evitat să răspundă apelurilor telefonice, în cadrul emisiunii pe care o moderez la o televiziune locală. E alegerea lui. Am văzut că are și susținători mediatici, e de înțeles, dar și contestatari agresivi, care propun inclusiv nume de înlocuitori.

Retrogradarea Chindiei l-a aruncat pe Marcel Ghergu cu capul de podea. Omul e groggy, lovit din multe direcții. Nici măcar nu mai are puterea să reacționeze. Îl mai apără, cu timiditate, cei foarte puțini care i-au rămas aproape. Și care pot rămâne pe dinafară… Marcel se agață de scaun, e un post ofertant, nu știu dacă mai găsește vreodată unul la fel în fotbalul românesc.

Însă, de el depind mulți din club. Iar alții speră să pătrundă sau să revină la Chindia, prin Ghergu. Un nou președinte e posibil să prefere alți colaboratori. Să înțelegeți de ce nu pleacă Marcel. Chit că, fiecare zi petrecută de el la Chindia a devenit un calvar. Sunt sute de voci, mii, care îi aduc jigniri. Unii au ajuns chiar să-l urască… Sunt jucători care și-au prelungit înțelegerile contractuale cu Chindia, și nu sunt puțini.

Vor mai veni și alții, odată cu noul antrenor și președinte. Revin la Marcel Ghergu, alături de care, profesional, am adunat multe momente, în cei 10 ani petrecuți de el la Chindia. Sunt singurul jurnalist local, care i-am acordat credit la instalarea ca președinte, mărturie stau articolele publicate și emisiunile realizate. Am fost convins că e mai bun ca Porumbacu. Și chiar a fost. Retrogradarea echipei i-a pus, însă, capac. E clar că va fi înlocuit. Și e normal.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A debutat Interliga Dâmbovița
Dublă criză la Chindia
Aninoasa și Cojasca au punctaj maxim la Liga a 5-a
Jocuri spectaculoase la Liga a 6-a
6 echipe cu același punctaj
Victorie pe Patrana
Au început lucrările la noul stadion
Roberto Ziduri rămâne lider la Liga a 4-a
Rezultat negativ
Eșec dur pentru morenari


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale