Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.09.2021 00:12

În Dâmbovița,


A A

Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru”

Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru”

În perioada 6 – 10 septembrie 2021, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, din cadrul Direcției Generale Anticorupție, au desfășurat activități preventive destinate polițiștilor din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din județul Dâmbovița, precum și conducerii școlilor de conducători auto, instructorilor auto și candidaților la obținerea permisului de conducere, atât la sediul structurii de poliție menționate, cât și în locații în care s-au desfășurat activitățile de examinare practică pentru obținerea permisului de conducere.

Cu această ocazie, cu sprijinul unei eleve – voluntar, au fost distribuite materiale de informare specifice domeniului de activitate, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!” și „Integritate pentru credibilitate” cetățenilor beneficiari ai serviciilor publice prezenți la ghișeele de la sediul de poliție mai sus menționat.

Totodată, materialele de informare anterior menționate au fost distribuite și personalului M.A.I. din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din județul Dâmbovița, directorilor/administratorilor școlilor de conducători auto, instructorilor auto și candidaților la obținerea permisului de conducere și au fost purtate discuții pe teme privind integritatea, punându-se accent pe riscurile  și consecințele săvârșirii faptelor de corupție  în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fiind încurajată atitudinea proactivă, de sesizare a unor astfel de infracțiuni, prin apelarea liniei telefonice gratuite Call center Anticorupție 0800 806 806.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru”, fiind integrate „Săptămânii acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor”.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

 

Serviciul Județean Anticorupție DâmbovițaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Beneficiarii de ajutor social, stimulați să intre pe piața muncii
Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie îndeamnă oamenii să se vaccineze
313 locuri de muncă disponibile
S-a stins din viață arhitectul Grigore Eftimescu
Controale anti-COVID-19 în carantină
CJAS Dâmbovița, buget suficient pentru asistența medicală
Sprijin pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița
Târgurile de toamnă, în vizorul jandarmilor
Stocuri mici de plasmă Covid-19 la Centrul de Transfuzii
Biroul Avocatului Poporului din Ploiești a suspendat audiențele
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)

Și anii au trecut, cum Eminescu spus-a, „ca nouri lungi pe șesuri”, în scurgerea vremii, și „Crizantema de aur” iat-o ajunsă la cea de-a 54-a ediție. Și mulți dintre cei ce au urcat pe scena ei, fie la fosta Casă de Cultură a Târgoviștei, fie la Sala Sporturilor, ori, cele mai multe ediții, la Casa de Cultură a Sindicatelor, fie, de la un timp, la Teatrul „Tony Bulandra” de pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale