Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.09.2021 00:16


A A

Ca la ușa cortului...

Ca la ușa cortului...

... și ca chiorii s-au bătut și, nepotoliți, se bat, între ei, ăia din coaliția guvernamentală struțocămilă și extrem de toxică pentru națiunea română. Cert este faptul că această penibilă ciondăneală a făcut poc de la împărțirea cașcavalului și a altor avantaje bănești ale Puterii în stat. Și, mai ales, alcătuirea aia politică bicefală USR/PLUS, animată de tupeism fără limită fanariot, și-a dorit „partea leului” fără să se gândească măcar o clipă la soarta amărăștenilor de români.

Și, pentru că n-au picat la pace în niciun fel tupeiștii din USR/PLUS cu ăia din PNL, și, se înțelege – este clar că nu este vorba de a se subînțelege -, cu Klaus Werner Iohannis, care, în sfârșit, a priceput că nici ăia ai lui Barna, nici ăia ai lui Cioloș nu-l au la inimă, și că fac jocul altei „agende globaliste” decât al celei pe care are el misiunea s-o îndeplinească pe seama României, au ajuns, și, imediat după alegerile parlamentare de anul trecut am fost sigur că așa se va întâmpla, să-și dea și la mir și la gioale.

Că, vorba românului, două săbii în aceeași teacă n-au cum să încapă, darmite patru, dacă socotim și UDMR. Gata, guvernarea de dreapta struțocămilă, adicătelea – asta ca să fim corecți – „guvernul meu”, este pe năsălie, și, orișicât ar vrea Klaus Werner Iohannis s-o reanime (de fapt nici el nu prea înțelege cum ar trebui dres busuiocul) îndemnându-i pe beligeranți la dreaptă cumpănire, dar punându-l pe Cîțu să-i dea afară din Palatul Victoria pe miniștrii useristoplusiști, pas de a mai înțelege ce se vrea.

Până una-alta, USR/PLUS, la braț cu, nu-i așa, extremiștii naționaliști de la AUR, au introdus o „moțiune de cenzură” împotriva – după modelul Dragnea – lui Cîțu, dar, de fapt, împotriva propriei guvernări. Să-ți scuipi în sân nu alta spunându-ți că între iohaniști și barnacioloșiști și-a băgat dracu’ coada. Estimp, țara merge, fără frână, în prăpastie.

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haosul public și distrugerea națiunii române
Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale