Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.09.2023 00:20

Editorial


A A

C40 – spre neocomunismul/neofascismul distopic (I)

C40 – spre neocomunismul/neofascismul distopic (I)

Știți ce înseamnă C40? Iată: Cities Climate Leadership Group. Este vorba de o coaliție alcătuită din 200 de orașe de pe planeta Pământ, la care au aderat și orașele românești Aiud, Alba Iulia, Bârlad, Botoșani, Brașov, Buzău, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Lugoj, Moinești, Petroșani, Pitești, Suceava, Tulcea și Zalău. Deocamdată astea. Sper ca Târgoviștea – ăsta-i orașul în care eu și ai mei viețuim – să nu se lase atrasă în acest „grup de crimă organizată” împotriva umanității și care, zor-nevoie, să arunce lumea în dementul neocomunism, de ce nu și neonazism, distopic.

Ceea ce este incredibil vine din faptul că niște idioți utili/asasini din Cupola globalizării în „marș forțat”, cică, astfel, vor „salva planeta”. Și cum va fi înfăptuit acest target? Iată cum: eliminarea consumului de lactate și al cărnii, interzicerea de a avea o mașină în proprietate și a achiziționării de îmbrăcăminte nouă decât de trei ori pe an. Și mai sunt prevăzute de cupola globalizatoare câteva inepții, urmarea fiind întoarcerea Omului în peșteră.

Principalul promotor/„grupul de crimă organizată” împotriva umanității: Forul Economic Mondial de la Davos, o reuniune/o bandă de gerontocrați demenți superbogați și pentru care planeta Pământ nu este altceva decât un poligon de experimente criminale. Într-o altă împrejurare, am vorbit de halucinanta/kafkiana „Mare resetare” a Umanității, o operație de „crimă organizată” aflată deja în executare.

(Va urma)

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Reîntregirea patriei prin Biserica neamului
Snagov 2
Snagov 2
Gangsterismul valah
Turism prezidențial doar de „amorul artei”
Mobilitățile de la structura națională spre cea europeană
„Colivia de aur” europeanã
Presa sănătoasă, importantă pentru democrația Europei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale