Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.01.2022 00:09

Un singur pas greșit


A A

Bradul Moroeni, pe primul loc în Onoare Nord

Bradul Moroeni, pe primul loc în Onoare Nord

* Echipa din nordul județului a avut un parcurs bun și în Cupa României, unde a ajuns până în faza optimilor de finală

 

Lupta pentru promovare în eșalonul de elită al fotbalului dâmbovițean este foarte interesantă. Se dau bătălii frumoase în Liga a 5-a, iar în Seria Nord, lupta pentru primul loc, care asigură trecerea în Liga a 4-a, se dă între trei echipe. Bradul Moroeni, Unirea Colibași și ACS Gura Ocniței sunt cele mai puternice formații din campionat și poartă în trei bătălia pentru promovare. S-au disputat 14 etape, iar cu excepția echipei din Gura Ocniței, toate celelalte formații au cunoscut gustul înfrângerii. Chiar dacă nu are un parcurs perfect, Bradul Moroeni ocupă primul loc în Seria Nord a Ligii a 5-a și pare să aibă prima șansă la câștigarea titlului de campioană.

A pierdut un singur meci 

După 14 etape, echipa din Moroeni a adunat 39 de puncte, singurul pas greșit fiind făcut în înfruntarea cu ACS Gura Ocniței, chiar în etapa inaugurală, 1-2. În rest, s-au înregistrat 13 victorii, cu următoarele echipe: Muscelul Văleni (9-0), Comerțul Viișoara (1-0), Voința Săcuieni (5-1), Pomicola Raciu (8-2), Comunal Valea Lungă (10-0), Viitorul Ocnița (8-0), Luceafărul Dărmănești (3-2), Voința Steaua Pietroșița (2-0), Olimpicii Ulmi (10-1), Unirea Colibași (6-3), Gloria Doicești (9-2),  Voința Adânca (8-2) și Voința Tătărani (7-1). Bradul ocupă primul loc, la două lungimi în fața celor de la Unirea Colibași și la 3 peste ACS Gura Ocniței.

Cel mai bun atac din serie 

Echipa din Moroeni are cel mai bun atac din serie, reușind să puncteze de 87 de ori în cele 14 meciuri disputate până acum. Nici în apărare lucrurile nu arată rău pentru Bradul, care are a doua cea mai bună defensivă din serie, cu doar 16 goluri primite. Liderul Seriei Nord oferă și doi dintre principalii marcatori ai campionatului, Andrei Calea și Alin Leotescu, fiecare cu câte 13 goluri, unul mai puțin decât golgheterul Gabriel Paraschiv, de la Unirea Colibași.

Eliminare în Cupa României 

Bradul a avut un parcurs bun și în Cupa României, unde a ajuns până în faza optimilor de finală. În primul tur, echipa din Moroeni a trecut de Voința Steaua Pietroșița cu 1-0, în turul doi a depășit Gloria Doicești cu 6-1, iar în 16-imi a învins  Viitorul Răzvad cu 3-1. În optimile de finală ale competiției KO a întâlnit una dintre cele mai bune echipe din Liga a 4-a, Roberto Ziduri, și a fost învinsă cu scorul de 3-1.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale