Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2022 00:15

În Dâmbovița,


A A

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” este acreditată Erasmus +

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” este acreditată Erasmus +

Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, se numără, alături de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila și Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, printre cele trei biblioteci publice din România acreditate Erasmus+.

Potrivit managerului general al filialei  județene, Agnes Terezia Erich, acreditarea Erasmus este un instrument pentru organizațiile din sectoarele educația adulților, formare profesională (VET) și educație școlară, care doresc să se implice în proiecte și activități de schimb și cooperare transfrontalieră. „Anul trecut, ne-am acreditat ca centru Erasmus în domeniul „Educația adulților” .

De asemenea, este un lucru foarte bun pentru noi și nu este ușor de obținut această acreditare Erasmus. Alături de noi, la nivel național, mai este Biblioteca de la Brăila, care mai este centru național Erasmus. Din 100 de puncte am obținut 80 de puncte pentru acreditare. Perioada acreditării este de trei ani, începând de la 01.02.2022, până la 31.12.2027.

Acest proiect Erasmus se ocupă cu perfecționarea adulților, deci ar putea întregul personal de la nivelul bibliotecii să meargă la o perfecționare. Ne dorim în special pe partea de IT, pentru că au fost probleme, să știți, la momentul la care a debutat pandemia, pe partea de comunicare” , a declarat Agnes Terezia Erich, managerul Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” Dâmbovița.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Adevăratele alegeri!
Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița
Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul
Biblioteca Județeană, în căutarea unui sediu pentru filiala de carte în limbi străine
2644 de elevi prezenți la a doua probă scrisă a Examenului de Bacalaureat
Cea de-a X-a ediție a Festivalului Babel 2022, la final
Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat
Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan
Bibliotecarii migrează spre funcționari publici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale