Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.10.2021 00:14

La Potlogi


A A

Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate

Balastierele, agenții economici cei mai importanți din localitate

*„Balastierele care funcționează pe raza localității ne ajută cel mai  mult la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc. Avem șase balastiere care sunt importante pentru Primăria Potlogi’’, a declarat primarul comunei  Potlogi, Nicolae Catrina

 

Agenții economici cei mai importanți pe care pot conta autoritățile publice locale de la Potlogi, chiar și  în aceste vremuri dificile pentru toată lumea, sunt balastierele care funcționează în localitate! În număr de șase, acestea  au un rol important la constituirea bugetului local prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc la primărie.  

,,Avem o fabrică de mobilă care din păcate nu prea mai merge ca altădată, lucrează, dar și-a redus din personal. Mai avem firme de construcții, dar aceștia ne mai creează probleme. În schimb, balastierele care funcționează pe raza localității ne ajută cel mai  mult la bugetul local, prin impozitele și taxele locale pe care le plătesc. Avem șase balastiere care sunt importante pentru Primăria Potlogi’’, a declarat primarul comunei  Potlogi, Nicolae Catrina.

Un alt domeniu cu care se poate lăuda edilul de la Potlogi este activitatea turistică. Datorită obiectivelor turistice care există pe raza localității, cel mai important fiind Palatul Brâncovenesc, turiști din toată țara vizitează comuna Potlogi, iar numărul lor crește de la un an la altul.

,,În afară de Palatul Brâncovenesc, care este principalul obiectiv turistic, mai avem Memorialul Nicolae Grigorescu din satul Pitaru, dar și bisericuța monument istoric categoria A de la Strâmbeanu, un cartier al satului Pitaru’’, a completat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi reglementări privind marii contribuabili
Ultimele demersuri pentru realizarea rețelei de gaze
Conectarea aparatelor de marcat, în colimatorul ANAF
Modificări la Clasificarea Ocupațiilor din România
Proiectul extinderii rețelei de canalizare intră în linie dreaptă
472 locuri de muncă disponibile
Cursuri ECDL la Biblioteca Județeană Dâmbovița
CHAT - un nou serviciu electronic al ANAF
Maratonul controalelor la investițiile CJD
COS Târgoviște... la mâna instanței!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale