Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.07.2020 00:10

Final complicat de sezon


A A

Bălașa face apel la unitate

Bălașa face apel la unitate

❚ „Jocul nu a mers în ultima perioadă, nu s-au obținut destule puncte, iar suporterii formației târgoviștene privesc cu neîncredere situația Chindiei, care nu s-a ridicat la nivelul primei ligi” ❚ „Șocul schimbării antrenorului e cu dus și întors, dar dacă tot s-a făcut, trebuia adus și un localnic în staff” ❚ ,,Am încredere în Săndoi că va face tot ce depinde de el să capaciteze jucătorii, să fie conștienți că reprezintă un club destul de bun”


COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște are parte de un final de sezon complicat, fiind văzută de mulți drept una dintre echipele care vor retrograda sigur la sfârșitul acestei stagiuni. Jocul nu a mers în ultima perioadă, nu s-au obținut destule puncte, iar suporterii formației târgoviștene privesc cu neîncredere situația Chindiei, care nu sa ridicat la nivelul primei ligi. Mulți au acuzat lipsa localnicilor de pe teren, au fost și alte reproșuri, însă important este ca formația târgovișteană să încheie stagiunea cu fruntea sus.

,,Trebuie să fim mai uniți ca oricând”

Cristi Bălașa, fost jucător și oficial al Chindiei, încă mai crede în salvarea de la retrogradare și își dorește să vadă formația târgovișteană și sezonul următor în prima ligă. Acesta face apel la unitate în acest final de stagiune, pentru că, din punctul lui de vedere, lotul Chindiei nu este atât de slab pe cât o arată rezultatele. „Îmi doresc ca această echipă să activeze în Liga I și în sezonul următor. E greu să-mi dau cu părerea din afară unde s-a greșit, cei care sunt la club știu mult mai bine de ce s-a ajuns aici, factorii de decizie probabil știu și ei. Trebuie să fim mai uniți ca oricând. Am încredere în Săndoi că va face tot ce depinde de el să capaciteze jucătorii, să fie conștienți că reprezintă un club destul de bun. Eu nu văd lotul Chindiei ca pe unul de ultimul loc, dar dacă analizăm, vom ajunge la multe concluzii. Eu pot spune că îmi pare rău de ceea ce văd, dar nu sunt în măsură să spun ce s-a întâmplat, nu ar fi corect din partea mea. Îngrijorător pentru mine a fost că anumiți jucători au fost îndepărtați, aș fi mers mai mult pe cei localnici, dar știu că au fost și probleme de sănătate în cazul lor. Șocul schimbării antrenorului e cu dus și întors, dar dacă tot s-a făcut, trebuia adus și un localnic în staff”, a spus Bălașa în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 14.07.2020 17:09

Catastrofa de echipă. Asta este Chindia. A pus-o pe butuci domnul Ghergu... Rusinea fotbalului ligii 1 și Târgoviștei. Nu a existat niciodată în liga 1 o echipă din Târgoviște asa de slaba. În 43 de ani de cand urmăresc clubul acesta. Sa- si dea demisia domnul Ghergu, ca nu se pricepe. Nu poti, pleaca...Onorabil...


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale