Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.12.2023 00:17

DSVSA Dâmbovița...


A A

Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare

Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
foto arhivă

Directorul executiv adjunct al Direcției de Sănătate Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița, Marius Bucur, a emis un avertisment categoric referitor la achizițiile online de animale vii și produse alimentare. Recomandând publicului să fie extrem de precaut în aceste situații, el a subliniat importanța cumpărării doar de la unități autorizate, înregistrate sanitar-veterinar și respectând toate normele legale.

În legătură cu animalele vii, directorul general adjunct a declarat: „DSVSA Dâmbovița recomandă oamenilor să evite achiziționarea de animale vii de pe site-urile de comerț online. Cumpărarea trebuie să se facă doar din unități autorizate, înregistrate sanitar-veterinar, identificate și însoțite de documentele legale care atestă starea de sănătate a acestora”.

Pentru produsele alimentare, DSVSA Dâmbovița încurajează cetățenii să verifice întotdeauna site-ul Direcției la rubrica „Unități de vânzare pe internet” înainte de a face achiziții online. Astfel, se asigură că produsele alimentare sunt cumpărate doar de la unități comerciale autorizate sanitar-veterinar, eliminând riscul de a achiziționa de la vânzători ambulanți care nu pot oferi garanții cu privire la calitatea și siguranța alimentelor.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL
Tezaurul românilor, nikogda!?
Granturi pentru reducerea abandonului școlar
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
Rata șomajului, în scădere: 2,73%
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Educație adaptată
Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale