Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.05.2023 00:12

În plin proces de organizare,


A A

AUR Dâmbovița, condusă de fostul șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiș

AUR Dâmbovița, condusă de fostul șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiș

*„Și filiala AUR Dâmbovița a participat la mitingul din Capitală, unde au fost prezenți aproximativ 200 de membri care s-au deplasat în mod organizat, au format un grup distinct în cadrul acestei manifestații”

 

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Dâmbovița și-a făcut simțită prezența pe scena politică a județului vineri, 12 mai 2023, când a avut loc cea de-a doua conferință de presă a acestei formațiuni politice! Condusă de Danil Zepiș, fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, AUR Dâmbovița se află în plin proces de organizare în vederea participării la alegerile din 2024, dar este destul de activă și prezentă și la acțiunile desfășurate de organizația AUR de la nivel național.

Potrivit președintelui Danil Zepiș, „și filiala AUR Dâmbovița a participat la mitingul din Capitală, unde au fost prezenți aproximativ 200 de membri care s-au deplasat în mod organizat, au format un grup distinct în cadrul acestei manifestații care a vizat exprimarea AUR asupra nemulțumirilor cu privire la modul în care coaliția de guvernare votează unele legi, legi care de multe ori sunt antinaționale. Am protestat pentru a proteja copiii românilor, pădurile, natura, companiile statului, precum și pentru păstrarea resurselor naturale și a suveranității naționale. Vom avea în vedere și alte asemenea acțiuni viitoare, bineînțeles sub conducerea președintelui Simion”, a transmis președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale