Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.06.2023 00:15


A A

AUR Dâmbovița a ajuns la 30 de organizații și 1500 de membri

AUR Dâmbovița a ajuns la 30 de organizații și 1500 de membri

*Președintele partidului, Danil Zepiș, recunoaște că partidul stă cel mai rău pe zona Răcari – Găești

 

Violeta Stanciu


Fostul șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiș este hotărât să pună pe picioare Partidul AUR Dâmbovița și să constituie organizații în toate cele 89 de unități administrativ teritorale din județ. Potrivit acestuia, AUR Dâmbovița are în prezent 30 de organizați active și peste 1500 de membri, iar partidul stă cel mai rău  pe zona Răcari - Găești. Liderul AUR Dâmbovița recunoaște că există o fluctuație continuă către noua formațiune politică din județ, în sensul că unii vin și alții pleacă.

„Vor mai fi și alte veniri în AUR Dâmbovița nu numai din viața politică, ci și din viața civilă, veți vedea că încet - încet vom constitui organizații în toate cele 89 de unități administrativ teritoriale. Săptămâna trecută am constituit o organizație bună și performantă, zic eu, la Fieni. Oamenii sunt hotărâți să lucreze acolo bine și ușor-ușor ne vom extinde. La momentul acesta avem 1500 de membri, acum două săptămâni aveam 1200-1300. Deja într-o zi un coleg mi-a adus 100 de adeziuni și tot așa vin mereu. E drept că în unele localități alți membri renunță, dar așa e peste tot, așa e în politică, unii vin alții pleacă, se duc unde le este mai bine. Avem 30 de organizații active. Cel mai rău stăm în zonele Răcari –Găești, dar și în aceste zone cel puțin pe Găești am purtat eu discuții în șase localități și lucrurile vor intra pe făgașul normal”, a declarat președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Planuri pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare la Titu
Investiții masive în infrastructura rutieră
Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești
„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
„Sindicatele din industria de Apărare nu sunt de acord cu viziunea cedării”
Record de secții de votare pentru diaspora dâmbovițeană
Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița
Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze
Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor
Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale