Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.02.2020 00:08

„Să strângem rândurile și să fim alături de băieții noștri”


A A

Apel la unitate pe pagina suporterilor Chindiei

Apel la unitate pe pagina suporterilor Chindiei

❚ „Poate au fost multe meciuri slabe cu vecinele de clasament, dar am produs și surprize plăcute. Și nu puține. Suntem pe un loc onorabil la capitolul spectatori, chit că nu jucăm acasă” ❚ „La stadion se lucrează. Nu în ritmul pe care ni-l dorim, dar se lucrează. Prima dată în ultimii 50 de ani” ❚ „Dacă a fost nevoie de jumătate de secol să vedem că se mișcă ceva, hai să mai așteptăm trei luni și ceva și apoi să tragem concluziile”

 

C.M.

 


 

Pagina de Facebook a suporterilor Chindiei Târgoviște a transmis un apel, prin care îndeamnă la susținerea echipei în aceste momente grele, cu o singură victorie obținută în ultimele 11 meciuri. „Am revenit după 21 de ani în Liga I. În mare parte, aceiași jucători cu care am promovat reprezintă nucleul echipei. Aioani, Martac, Leca, Neguț, Vadim, Cristi, Florea - ordinea e întâmplătoare. Ne bucurăm pentru Ioniță și Șerban. Pustii noștri au fost titulari ieri cu Botosani. Am pierdut, dar salutăm eforturile lor. Avem puncte. Nu știm câți s-ar fi gândit că intrăm în playout cu peste 20 de puncte. Că batem Astra, că batem Dinamo și așa mai departe. Poate au fost multe meciuri slabe cu vecinele de clasament, dar am produs și surprize plăcute. Și nu puține. Suntem pe un loc onorabil la capitolul spectatori, chit că nu jucăm acasă”.

„Trebuie să rămânem în Liga I și să revenim acasă”

„Dacă toți ar susține echipa pe măsura grupurilor de la 503, poate ar fi altceva. La stadion se lucrează. Nu în ritmul pe care ni-l dorim, dar se lucrează. Prima dată în ultimii 50 de ani. Dacă a fost nevoie de jumătate de secol să vedem că se mișcă ceva, hai să mai așteptăm trei luni și ceva și apoi să tragem concluziile. Peste mai puțin de o lună începe lupta. Care pe care. Dar și până atunci, băieții au nevoie de suporteri. Trebuie să rămânem în Liga I și trebuie să revenim acasă. Doar împreună putem reuși. Să strângem rândurile și să fim alături de băieții noștri”, sună mesajul transmis.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 16.02.2020 18:37

Pe pagina suporterilor de pe Facebook se discută aiurea, la caterincă, ca de obicei. Eu unul l-aș demite acum după ultimul meci pe acest Moldovan și l-aș aduce pe Neagoe, care după cum s-a văzut în câteva etape, a obținut rezultate bune la Sibiu. Toate echipele din jurul nostru au schimbat antrenorii, numai noi cu Clinceni nu am facut-o...Echipe sărace care vor retrograda împreună...Cum am promovat așa vor și retrograda...L-am urmărit pe Moldovan aceasta. Este un antrenor slab, fără valoare. Degeaba se agită, nu dă randament. Joci tu în preajma careului propriu în minutul 90 și cu Botoșani și apoi cu Voluntari. Nu tu presing să câștigi meciul, tu te aperi acasă în minutul 90 ! Și mulți spun că Moldovan este un antrenor bun ! Fals ! Stați cu Moldovan și veți vedea că la anul jucați în liga 2. Eu am o presimțire și nu cred că mă înșel...Am o vârstă și experiență de viață. El nu a fost în stare să antreneze acești jucători să lege 2 pase. Nu sunt în stare să dea o pasă. Mizează pe contraatac și ce o ieși de acolo. Ce putea oare să iasă ? Un gol norocos la egalare și apoi au luat din nou gol pentru că nu au fost în stare să țină de minge. Dacă vrei să câștigi un meci, trebuie să domini adversarul prin posesie. Tu arunci mingea în față și apoi pe contraatac adversarul îți dă gol. Simplu ! Este păcat de suporterii care merg după ei la meciuri prin țară și mai ales la Ploiești. În ultimele meciuri nu am cîștigat decât cu Iași. Cam rare victoriile acasă (la Ploiești). Cu 1-2 meciuri câștigate acasă, nu ai cum să rămâi în liga 1. Chindia din anii 1996-1998, câștiga multe meciuri acasă, nu mai vorbesc de CS Târgoviște. Cu mercenarii ăștia aduși, retrogradăm sigur și suntem foarte dezamăgiți de ei. Păcat !


Trimis de eugen la 14.02.2020 20:12

Prietene sunt trecut de 50 ani și am vazut multe. această echipă este mediocră, instabilă, cu un antrenor extrem de slab la acest nivel. Nu va rămâne în liga 1 dacă el va fi în continuare antrenor și în play-out.Nu este în stare, nu are stofă de antrenor. Clar. Cu el retrogradează 100 % cu toate promisiunile...Ne-am făcut de râs pierzând acasă cu ambele echipe din Ilfov. Este penibil.
D E M I S I A !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale