Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2022 00:09

După 14 etape


A A

Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a

Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a

* Dragomirești, Lungulețu și IL Caragiale au și ele șanse importante pentru o calificare în play-off

 

Viitorul Aninoasa și-a asigurat un punctaj generos, care îi permite să-și facă planuri pentru play-off. Dragomirești emite și ea pretenții tot mai serioase, după victoria uriașă, ca importanță și scor, reușită la Bezdead. Chiar dacă au pierdut teren, Mănești, Runcu, Bezdead și Buciumeni nu renunță la poziția secundă. Valahii Târgoviște, Malu cu Flori și Cetatea Târgoviște nu mai iau în calcul locurile de play-off, ierarhia fiind completată cu Doicești, Valea Voievozilor și Gorgota, ultima aproape să anuleze pasivul de puncte. Rezultatele ultimei etape: Valahii Târgoviște – Sportul Runcu 1-1, Viitorul Aninoasa – AS Malu cu Flori 5-0, Voința Buciumeni – Gloria Doicești 5-1, Viitorul Gorgota – Voința Valea Voievozilor 3-1, Gloria Mănești – Cetatea Târgoviște 4-2, Voința Bezdead – AS Dragomirești 0-4.

Favoritele s-au impus în Sud

Juventus Crovu și FC Lungulețu accelerează la maximum către play-off, reușind noi victorii la scor. Nici Lucieni sau Șelaru nu cedează puncte în ultima rundă, semn că se agață de șansa lor, chiar dacă este mică. Clasamentul s-a rupt după locul 4, unde le întâlnim pe Sălcioara, Produlești, Morteni, Găești și Mătăsaru, multe dintre ele echipe care au evoluat în ligi mai importante. Străoști, Ionești și Ghinești sunt la final, ultima mai având de recuperat, pentru a ajunge pe 0. Rezultatele ultimei etape: Sportul Lucieni – Viitorul Străoști 5-0, Viitorul Sălcioara – Juventus Crovu 0-5, Flacăra Ghinești – FC Lungulețu 0-5, Voința Ionești – Viitorul Șelaru 1-3, AS Mătăsaru – Olimpia Morteni 6-2, FC Găești – Avântul Produlești 3-2.

Nici în Est nu au fost surprize

Chiar dacă au un joc în minus disputat, primele clasate, Viitorul Cojasca și Viitorul IL Caragiale, se mențin la o distanță importantă de urmăritoare. Băleni și Ciocănești câștigă și ele, în speranța că, poate, vor ajunge să joace în play-off. Iedera și Cătunu ocupă poziții în zona mediană a clasamentului, iar Mija încearcă să se rupă de plutonul din subsol, format din Comișani 2, Dărmănești 2, Postârnacu și Ogrea. Rezultatele ultimei etape: Metalul Colonia Mija – Săgeata Cătunu 1-0, Publirex Ciocănești – Unirea Ogrea 6-2, Victoria 2 Comișani – Gloria Iedera 0-3, Universitatea Băleni – Gloria Postârnacu 5-1, Luceafărul 2 Dărmănești – Viitorul IL Caragiale 3-5. Viitorul Cojasca a stat.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări importante la AFC Brezoaele
Victorie obținută cu inima
Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană
FC Pucioasa se întărește
Albu și Sacagiu merg la Voinești
O victorie cât Sfinxul din Bucegi
Chindia s-a impus într-o deplasare dificilă
Victorie clară la volei
Transferuri multe la Gura Șuții
Fotbalul dâmbovițean, în centrul atențieiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale