Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.05.2022 00:17

În Dâmbovița, a reapărut un fenomen ciudat:


A A

Ambulanțe folosite pe post de taxi

Ambulanțe folosite pe post de taxi

*Managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a transmis că acest fenomen duce la pierderi de timp, dar și de combustibil, cu ambulanțe care bat drumul degeaba dus-întors

 

Din ce în ce mai mulți medici de la Ambulanță se plâng de oamenii care sună la 112, mimând că au afecțiuni grave, doar pentru a fi transportați la spitale. Din această cauză, se pierde foarte mult timp, necesar pentru preluarea urgențelor majore. Managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, Mihail Gheorghe, a transmis că acest fenomen este încă existent și duce la pierderi de timp, dar și de combustibil, cu ambulanțe care bat drumul degeaba dus-întors.

„Trebuie să se ia niște măsuri serioase împotriva acestor abuzuri”

„Într-adevăr, au reapărut situațiile cu oameni care abuzează de serviciile instituției noastre. Legislația nu îți permite să nu te duci la cineva care solicită îngrijiri medicale, chiar dacă am fost chemați pentru un lucru minor, dar noi suntem obligați să ne ducem la pacient și de 10 ori dacă ne cheamă. Trebuie să se ia niște măsuri serioase împotriva acestor abuzuri, cei care fac asta să fie aspru amendați. Din păcate, cazurile acestea sunt repetitive și oamenii continuă abuzeze de serviciile ambulanței.

Mai avem un client care ne contactează destul de des spunând că are temperatură, echipajul se duce și îi ia temperatura, i se face tot ce trebuie, dar refuză să se interneze. Nu de puține ori s-a întâmplat să avem și situații cu oameni care sună, spun la telefon că au diferite simptome, sunt aduși la UPU, după aceea dispar pur și simplu. Foarte mulți abuzează de serviciile 112 și nu putem permite să se mai întâmple așa ceva”, a declarat managerul Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Medicii de familie, în continuare greu de găsit
Eveniment inedit organizat la Dobra
Consumul de droguri și alcool la volan, "tras pe dreapta" de polițiști
Măsuri contra caniculei
Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte va fi prelungit
Terenurile agricole, valorificate la maxim
Școala din Moroeni Glod a primit sprijin din partea Bisericii
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Numărul urgențelor la UPU este în creștere
Schimb de experiență româno-americană la Jandarmeria Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale