Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2022 00:18

Veste bună dată de președintele CJD, Corneliu Ștefan


A A

,,Am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina”

,,Am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina”

*,,Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina este foarte importantă pentru județul nostru, dar și pentru turismul național”

 

Încă o veste bună pentru județul Dâmbovița! A fost configurată viitoarea rețea de străzi din interioarul Stațiunii de Interes Național Peștera - Padina! Președintele Consililui Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan împreună cu factorii responsabili din forul administrativ județean, dar și cu președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, a identificat cele mai viabile rute de transport auto și pietonal care urmează să se amenajeze în viitorul apropiat în stațiunea montană a județului Dâmbovița, astfel încât acestea să respecte condițiile de mediu și toate normele legale în vigoare.   

În zona dâmbovițeană a Munților Bucegi putem să construim o bijuterie a turismului național”

,,Astăzi  (n.n. vineri, 21 ianuarie 2022) am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina. Alături de arhitectul șef al județului Dâmbovița, Teodor Bâte, președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, am identificat cele mai bune soluții pentru traficul auto și pietonal, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare, dar, în același timp, să protejăm și mediul înconjurător.

Voi repeta acest lucru de fiecare dată: avem șansa ca în zona dâmbovițeană a Munților Bucegi să construim o bijuterie a turismului național și să creăm oportunități enorme pentru economia județului nostru. Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina este foarte importantă pentru județul nostru, dar și pentru turismul național. Tocmai de aceea, nu lăsăm nimic la voia întâmplării!’’, a anunțat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale