Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.11.2021 00:20

Editorial


A A

Al cincilea val letal...

Al cincilea val letal...

...al acestui, și parșiv, și perfid virus care-și schimbă, parcă, la o comandă, patogenia, iată, a sosit, la timpul anunțat - atenție extrem de mărită, la timpul anunțat! - și pe meleagurile românești. Iar românii, cei mai mulți, ca și cum cineva le-a anulat/narcotizat simțul natural de conservare, ies în stradă sub fâlfâirile Tricolorului patriei și lansează în văzduh fel de fel de strigări anti-vaccinare, cică în numele libertății și dreptului la muncă. Ceva, da, nu este în regulă: libertatea n-a luat-o, deocamdată, nimeni, dar, se pare, protestatarii – oare să nu-și dea seama, vor, zor-nevoie, și cu furie, să aibă libertatea de a se sinucide colectiv.

A-ți face vaccinul, pe cale de consecință, îți facilitează dreptul la muncă. Nu intru în mai multe și complicate explicații. Dar nu pot să nu bag de seamă că, undeva, cineva asta vrea, cu o nenorocită ardoare, vrea să reducă drastic populația celei de-a treia planete de la soare și până ce letalul target nu va fi atins, pandemia nu va fi oprită. Ăsta e cuvântul cheie: oprită. Brusc, așa cum, de altminteri, s-a declanșat acest război bacteriologic, o evidentă CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII. Nu mai există, în acest moment, nicio îndoială în această privință.

Acest război face parte – și am mai spus-o – din operațiunea planetară numită New World Order – Globalizare. Și cum cele patru valuri ale nuclearului „nou coronavirus” nu au atins targetul preconizat, the war continues. Yes! Războiul continuă! Pentru că și pe-acolo, pe pământul american al lui Uncle Sam, covidconspiratorii, cupola cabalei corporatist-multinaționalelor despre care am deconspirat câte ceva – au ieșit... ocult la atac.

Și, cu cinismul care-i caracterizează, anunță CÂND și CUM ne iau cu asalt valurile / tsunamiurile de infecții cu „noul coronavirus”, acum varianta/tulpina Epsilon. A se vedea! Pandemia a fost minuțios programată. Și scapă cine e... mai tare în anticorpi. Dar nu se știe!

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crima de depopulare a României de români...
România în calea crivățului siberian
„Profesorul de fericire”
Fără „Unire-n cuget și-n simțiri”, România este pierdută
Facturiada
Criza și liderii adevărați (II)
Criza și liderii adevărați (I)
Tragică lecția kazahă...
Tragică lecția kazahă...
Eminescu. Și punctum


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale