Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.08.2022 00:14


A A

Acțiune a polițiștilor de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor

Acțiune a polițiștilor  de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor
foto arhivă

Activitatea de prevenire și combatere a muncii nedeclarate a cetățenilor străini reprezintă o prioritate a Inspectoratului General pentru Imigrări, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățeanului, printr-un control permanent asupra respectării legislației în domeniul migrației.

La data de 5 august a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Direcției pentru Imigrări - Serviciul Depistări și Combaterea Șederii și Muncii Ilegale a Străinilor au desfășurat o acțiune, pe raza de competență, cu scopul de a constata modul în care sunt respectate prevederile legale atât de către angajatori, cât și de angajați.

Pentru abaterile constatate, o societate comercială a fost sancționată cu avertisment, întrucât nu a comunicat Inspectoratului General pentru Imigrări încetarea contractului de muncă a unui cetățean din Cuba.

Cea de-a doua societate comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 12.000 de lei, pentru faptul că nu a comunicat către unitatea competentă, în termenul legal de 30 de zile, suspendarea contractelor de muncă pentru 44 de cetățeni străini.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, continuă desfășurarea unor astfel de acțiuni, atât cu forțe proprii, cât și în colaborare cu alte instituții, pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale.

 

Biroul informare și relații publice

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Preocupări pentru reducerea consumului de energie electrică
Aproape 200 de urgențe pentru pompierii dâmbovițeni
DGASPC are zeci de beneficiari în sistem
Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale