Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2022 00:15

La Târgoviște,


A A

A.S.C.O.R. are un nou consiliu director

A.S.C.O.R. are un nou consiliu director

*În mesajul de binecuvântare din partea Chiriarhului nostru, ÎPS Nifon a evidențiat responsabilitatea misionară pe care membrii ASCOR-ului o au în comunitatea locală și națională

 

 

La Facultatea de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, cu binecuvântarea Înaltpreafințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, și sub coordonarea dlui Prof. univ. dr. Ion Marian Croitoru, joi, 24 noiembrie 2022, s-a reunit Adunarea Generală a Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) - Filiala Târgoviște, în cadrul căreia s-a ales componența Consiliului Director pentru următorul mandat de doi ani.

În cadrul întâlnirii, Pc. Pr. dr. Ionuț Ileana, Consilier Eparhial, a transmis un mesaj de binecuvântare din partea Chiriarhului nostru, în care a evidențiat responsabilitatea misionară pe care membrii ASCOR-ului o au în comunitatea locală și națională. Totodată, a transmis un cuvânt de mulțumire dlui Petru Prangate, care și-a încheiat mandatul de Președinte ASCOR Târgoviște, iar la propunerea Adunării Generale a dobândit calitatea de membru onorific al Filialei.

În urma validării candidaturilor a fost votată componența noului Consiliu Director al ASCOR Târgoviște, după cum urmează: Președinte: Mihai Dragoș Sebastian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Vicepreședinți: Oană Ștefan Eugen, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Umaniste și Gîbu Andreea, studentă la Facultatea de Științe Umaniste; Secretar: Andrei Mădălina Nicoleta, studentă la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Consilier externe: Tudorache Mirel Valentin, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Inginerie a Mediului și Știința Alimentelor; Consilier interne: Nechita Mihai Cristian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bienala Națională de Gravură „Gabriel Popescu” și-a desemnat câștigătorii
Comuna Potlogi, punct de atracție pentru turiști
Gala voluntarilor
Patrimoniu renăscut: Biserica Mare a Curții Domnești din Târgoviște
Ministerul Educației va forma 100.000 de profesori în pedagogia digitală
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023
Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
Întristarea unui bogat
Niciun liceu cu 0% promovabilitate la Bac nu va mai avea clasa a IX-a
Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Funcționarul european

Discutăm enorm despre sistemul de decizii și dacă e pregătită Uniunea Europeană pentru o extindere la peste 30 țări, dar de cele mai multe ori abordam subiectul doar la nivel politic. Funcționarul european joacă un rol enorm, dar puțini sunt aceea care discută deschis despre evoluția sa.

Este deja de notorietate faptul că avem un segment aparte de funcționari publici care lucrează în cadrul... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale