Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2022 00:15

La Târgoviște,


A A

A.S.C.O.R. are un nou consiliu director

A.S.C.O.R. are un nou consiliu director

*În mesajul de binecuvântare din partea Chiriarhului nostru, ÎPS Nifon a evidențiat responsabilitatea misionară pe care membrii ASCOR-ului o au în comunitatea locală și națională

 

 

La Facultatea de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia din Târgoviște, cu binecuvântarea Înaltpreafințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, și sub coordonarea dlui Prof. univ. dr. Ion Marian Croitoru, joi, 24 noiembrie 2022, s-a reunit Adunarea Generală a Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) - Filiala Târgoviște, în cadrul căreia s-a ales componența Consiliului Director pentru următorul mandat de doi ani.

În cadrul întâlnirii, Pc. Pr. dr. Ionuț Ileana, Consilier Eparhial, a transmis un mesaj de binecuvântare din partea Chiriarhului nostru, în care a evidențiat responsabilitatea misionară pe care membrii ASCOR-ului o au în comunitatea locală și națională. Totodată, a transmis un cuvânt de mulțumire dlui Petru Prangate, care și-a încheiat mandatul de Președinte ASCOR Târgoviște, iar la propunerea Adunării Generale a dobândit calitatea de membru onorific al Filialei.

În urma validării candidaturilor a fost votată componența noului Consiliu Director al ASCOR Târgoviște, după cum urmează: Președinte: Mihai Dragoș Sebastian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Vicepreședinți: Oană Ștefan Eugen, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Științe Umaniste și Gîbu Andreea, studentă la Facultatea de Științe Umaniste; Secretar: Andrei Mădălina Nicoleta, studentă la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare; Consilier externe: Tudorache Mirel Valentin, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației și la Facultatea de Inginerie a Mediului și Știința Alimentelor; Consilier interne: Nechita Mihai Cristian, student la Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației.

 

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cornul și laptele, un program prea învechit?!
Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesoriPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale