Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.09.2023 00:16

În Dâmbovița,


A A

A început școala... cu aglomerație pe șosele

A început școala... cu aglomerație pe șosele

*Potrivit unui studiu realizat de administrația publică locală, fenomenul este amplificat între orele 6:30 și 9:00 dimineața, când valul de autovehicule invadează orașul, creând cozi interminabile pe drumurile municipiului

 

De când elevii și profesorii s-au întors la școală, municipiul Târgoviște devine prizonierul unui trafic de coșmar, cu peste 13.000 de mașini sufocând intrările orașului în fiecare dimineață. Potrivit unui studiu realizat de administrația publică locală, fenomenul este amplificat între orele 6:30 și 9:00 dimineața, când valul de autovehicule invadează orașul, creând cozi interminabile pe drumurile municipiului.

Zonele din apropierea școlilor și unităților de învățământ sunt cele mai afectate, transformându-se în adevărate capcane pentru șoferi. Ambuteiajele se extind și la intersecțiile din apropierea ieșirilor din oraș, punând la încercare răbdarea conducătorilor auto.

Unul dintre punctele fierbinți ale traficului este zona Romlux, unde se confruntă cu o adevărată invazie de mașini venite dinspre Priseaca. Aceasta devine un obstacol major în fiecare dimineață. Șoseaua Găești este și ea martora unor cozi lungi și a unei circulații extrem de dificile în zilele de lucru. Șoferii trebuie să își facă provizii de răbdare pentru a face față situației.

Strada Tudor Vladimirescu, care leagă comuna Răzvad de municipiul Târgoviște, nu este mai prejos. Parcurgerea celor patru kilometri poate dura aproximativ 30 de minute în orele de vârf ale dimineții. Cu un trafic atât de aglomerat și cozi interminabile în fiecare dimineață, autoritățile locale sunt chemate să găsească soluții pentru a fluidiza circulația în municipiul Târgoviște și pentru a oferi o mai bună calitate a vieții pentru locuitorii acestui oraș afectat de fenomenul traficului intens.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Modernizare DS 276 (strada Câmpului) în satul Lunca, comuna Voinești, județul Dâmbovița”
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)
Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă
„Nu suntem mulțumiți de noul ministru al MAI, Cătălin Predoiu”
Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API
Platformă betonată pentru depozitarea temporară a deșeurilor din construcții
„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (I)
Finanțare asigurată pentru centurile rutiere din Târgoviște, Pucioasa și Fieni
Situație-limită pentru salvatorii montani dâmbovițeni
Schimbări semnificative în organigrama municipalității Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale