Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:14

Inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița anunță:


A A

„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”

„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”

Anul școlar 2022-2023, care a debutat la începutul acestei luni a venit cu numeroase modificări. Una dintre cele mai importante este aceea că tezele nu mai sunt obligatorii, așa cum s-a întâmplat și în perioada pandemiei, când orele de curs se desfășurau online. Inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu, a transmis că această măsură a fost luată ca urmare a modificării structurii anului școlar, care în loc de cele două semestre a fost împărțit în cinci module, iar cum media notelor se va face o singură dată, la finalul anului, tezele nu-și mai aveau rostul. Inspectorul școlar general nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat, tezele să fie eliminate de tot din programa școlară.

„Teza reprezenta lucrarea scrisă semestrială. Evaluam de fapt nivelul de pregătire al elevului la un moment dat. Bineînțeles că avea o pondere în stabilirea mediei semestriale. Evident că odată cu dispariția semestrelor, noțiunii de semestre și apariția noțiunii și structurării anului școlar în acest sistem modular, generează ca atare, probabil renunțarea definitivă la teze. Știți foarte bine că în perioada pandemiei, teza nu a mai fost susținută, așa cum era de fapt și normal”, a transmis inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A.S.C.O.R. are un nou consiliu director
Despre bogăție și mântuire
Combaterea traficului de persoane, în vizorul polițiștilor
Eveniment special pentru Bienala Națională de Artă „Gheorghe Petrașcu”
Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”
Marș de protest împotriva violenței în familie
„Starea de bine ca politică de management”
Un gând pios și plin de recunoștință pentru Maica Domnului
Conferința pastoral-misionară
Adevărata bogăție


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale